Παρασκευή 20 Ιουλίου 2007

Φιλοσοφικό νηπιαγωγείο

Επειδή έχουν ειπωθει φανταζομαι πολλα για τη μικρή αναμαλλιασμένη, εξοργισμένη και με πολλές ερωτήσεις Mafalda, αρκούμαι στο να σας παραπέμψω στο επίσημο site του δημιουργού της Quino. Απολαύστε, κι αν ακόμη δεν μιλατε αργεντινέζικα! Αρκει η παρατηρητικοτητά σας. Υπαρχει η δυνατότητα να δείτε σε μορφή μικρών video καποιες απ΄τις ιστορίες της. Καντε κλικ εδώ. Και παρτε παράδειγμα συνειδητοποιημένου νηπίου. Πως να την αποκαλέσεις "μωρό" μετά;


auburn Kate

4 σχόλια:

exitmusician είπε...

Κι ό,τι ετοιμαζόμουν να σου γράψω. Σκεφτόμουν ή να φτιάξουμε ένα Mafalda Appreciation Blog μαζί ή να κάνουμε κοινά Mafaldo-post στα blog μας. Όσο για το περιεχόμενο, επειδή προφανώς λόγω copyright δε μπορούμε να ανεβάζουμε ιστοριούλες έλεγα μήπως ανεβάζαμε κειμενάκια άλλων γνωστών προσωπικοτήτων και ενδεχομένως bloggers για τη Mafalda.

Ιδέα σε πολύ πρώιμο στάδιο αλλά think of it!

Φράνσις είπε...

@exitmusician: ναι ρε γαμωτο! Αυτο ειναι το προβλημα. Γιαυτο και εχω μονο link, γιατι το αλλο ειναι επικινδυνο νομικώς!Ακομη και κειμενα αλλων bloggers, προστατεύονται, εκτος αν παρεις την άδειά τους.. Σκεφτομουν να μοιρασουμε τη δωδεκαδα, την πρωτη δωδεκαδα, τη θυμασαι; Τα μισα εγω και τα άλλα μισα εσυ, και να γραψουμε κατα θεματικες ενότητες ας πούμε.Π.χ. τι σκεφτεται για την ισοτητα των φύλων. Οχι μονο αυτη, και οι υπολοιποι της παρεας. Αλλα πρεπει να τα ξαναδιαβασω προσεκτικά.Δεν ξερω τι λενε οι αλλες δωδεκαδες, οι μεταγενέστερες. θα προσπαθησω να ριξω μια ματιά.θα δουμε. Το σκεφτομαι.... Χαιρετώ.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

είναι ένα μεγάλο μωρό. Όπως είμαστε όλοι...

Φράνσις είπε...

@σπύρος: αναθεμα τη Μαφάλντα μου! Ηθελα να σχολιασετε την ευειδή κυρια την τσιτσιδη, στο απο κα΄τω ποστ και την υπονόμευσε η μικρούλα. ναι και ολοι το σκασαμε απ΄το νηπιαγωγείο!!! μακια, μακια .