Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Αποστροφή

Ηταν ο Ζαχόπουλος, μετά ακολούθησε η Θώδη, και τώρα είναι αυτο το ον, το αξιοθρήνητο, το ξέκωλο. Δηλαδή δεν υπαρχει αλλο ζήτημα που να απασχολεί την Ψωροκώσταινα , όπως ας πούμε ότι αυτό που εκτελεί η κυρία στο περιώνυμο dvd ,εκουσίως (κι αυτα τα περι εκμετάλλευσης εγώ τ' ακούω βερεσέ) θα μας το κάνει ο κύριος ποδηλατης μαζί με το υπουργικό συμβούλιο, παρά τη θέλησή μας. Τι είπατε; Τον ψήφισαν; Ναι, αλλα αν θυμάστε κύριοι και κυρίες ψηφοφόροι, άλλα έλεγε το παιντί, προ εκλογών, και άλλα μας ρίχνει κατακέφαλα τώρα. Και μάλιστα με την σαδιστική τακτική των προ- ανακοινώσεων, ώστε να κόψει αντιδράσεις και κλίμα.
Επειδή τα έχω πάρει αγρίως και αν το ανοιξω θα μιλήσω πολύ χυδαία, σταματώ εδω και σας χαρίζω ως αντίδοτο 3 πράγματα: την τραγουδαρα των Kings of Leon- Closer , πιστέψτε με υπαρχει...βαμπιρικός λόγος για να το ακουσετε, το μαγικο κατά τη γνώμη μου, βιβλίο, του Κάρλος Ρουίθ Θαφόν Το Παιχνίδι του Αγγέλου, σας ξορκίζω να το διαβάσετε για ν' ανατριχιάσετε πατόκορφα, και γνήσια και όχι με σαμπάνιες... Και τέλος τον παρακάτω πίνακα, που λατρεύω, ψάχνω τον δημιουργό του εδώ και χρόνια, και κοσμεί το εξώφυλλο μιάς άλλης βιβλιάρας, αυτή της Αν Ράντκλιφ- Ο Ιταλός(το εξομολογήριο του Μαύρου Αναχωρητή).
Αρνούμαι να συνεχίσω την εκ πλαγιου διαφήμιση αυτής της ξανθόψειρας, φυσικής όπως διατείνεται. Και που'σαι κυρα Ιουλία- όταν ευκαιρίσεις και μολις ξεμπουκώσεις το στόμα σου, ανοιξε και κανένα βιβλίο, μήπως και μάθεις να αρθρώνεις μία πρόταση σε 2 λεπτά και όχι σε μισή ώρα( όσοι είδαν την εξομολόγηση της μωράς παρθένας στην γνωστή σκουπιδοπαρουσιάστρια, καταλαβαίνουν τι εννοώ.Αν δεν σιχτίρισαν κλείνοντας τη συσκευή στο πρωτο λεπτό βέβαια). Και όχι , για να προλάβω τυχόν αντίλογο, δεν είδα ουτε το dvd, ούτε το πλάσαρισμά του απ΄την κυρία ή την αυλή της.Απλώς ειχα την ατυχία σε χτεσινοβραδυνό ζάπινγκ να πέσω πάνω σε απόσπασμα της εξομολόγησης της "εξαπατηθείσας", που προβλήθηκε στο γνωστό κωλοκάναλο- διαφημιστή της.

Αν υποψιαστω οτι το παραπάνω αποτελεί δείγμα καταστρατήγησης αυτών που μόλις αρνήθηκα, θα πετάνω.

auburn kate
( όταν πέφτεις, είναι ευλογία να υπάρχει κάποιος να σε κρατήσει, )