Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2007

ΗΜΑΡΤΗΜΕΝΑ

Σας χρωσταω μία συγγνώμη. Σε προηγούμενο ποστ ειχα γραψει για ενα τραγουδι που γουσταρω πολύ εσχατως, το looking through the glass των STONE SHOWER.


ΓΡΑΨΤΕ ΛΑΘΟΣ!! Για όλα φταίει η καταραμένη ορθογραφια και η παραπλανητική προφορά... Το σωστο είναι through glass των STONE SOUR.


Συγχωρήστε το ξωτικο, ονειρευόταν παγωτό σαν αυτο που ανεβασε μετα ακριβως απ΄το λανθασμένο άσμα.


Εδώ είναι οι στίχοι.


Κι εδώ είναι οι κυρίες με τα κόκκινα που δεν μου είπαν το σωστό. ANTONIO BUENO- Concertino.auburn Kate
ΜΑΥΡΟ

Αυτο που λεμε Τέχνη, ανέκαθεν πίστευα πως δίνει τις πιό εύστοχες απαντήσεις σε όποιο ερώτημα μας στοιχειώνει. Και πως έχει τη δύναμη να μας παρηγορεί ή να μας ταρακουναει, λειτουργώντας ως καθρέφτης οικείων καταστασεων Σα να έχεις κολλήσει το πρόσωπό σου στο παραθυρο της ζωής σου, η ζωή σου τακτοποιημένη ή όχι μεσα σ' ενα ξύλινο σπιτακι, κι εσύ απ΄εξω την παρατηρείς, απλώνεις το χερι σου και αλλαζεις ό,τι δεν σου αρέσει. Ο,τι θά' θελες να είναι αλλιώς.
Δεν μπορώ να γραψω άλλο. Το ξωτικο πονάει. Λογω εγγενούς "αναπηρίας", θ ' αφήσει 2 τραγουδια να μιλήσουν για λογαριασμο του, το Trouble των COLD PLAY και το what I've done των LINKIN PARK. Αν ο συνδυασμος τους έστω σ΄ επίπεδο τίτλων, αγγίξει τ' αυτια που θελει, και λειτουργήσει με τον τρόπο που επιθυμεί τότε τα πραγματα θα είναι καλά. Γιατι τώρα δεν είναι. Αλλα μπορεί να μη γίνουν ποτέ καλα. Είναι δυνατόν σκάρτο υλικό να δώσει καλό αποτέλεσμα;

( η κυρία αυτή, σέρνει καταρα να βλέπει το είδωλο της πραγματικοτητας στον καθρεφτη κι όχι την ίδια την πραγματικότητα.. J.W.WATERHOUSE- "I'm half sick of shadows" said the Lady of Shalott)
ΑΣΠΡΟΕίναι 23 χρόνων. Ειναι πρίγκιπας. Είναι γλωσσομαθής. Είναι βιβλιοφάγος. Θεωρείται εσωστρεφής κι ευαίσθητος. Είναι ο γιός της Καρολινας του Μονακό. Ο Αντρέας Καζιράγκι.
Μέγα τεκνό! Με συγχωρείτε, αλλα αν υπαρχουν τετοιοι άντρες, θα εισηγηθώ να σταματήσει ο χρόνος στα 23.

Απολαύστε πρόσωπο και κορμάρα κυρίες και κύριοι. Για τα υπόλοιπα προσόντα του δεν γνωρίζω. Ενδεχομένως όλα τα παραπανω να είναι εντελώς τυπικά. Ν΄ ανοίγει το στόμα του ας πουμε και να προκαλεί καταστροφή. Δνε το γνωρίζω. 'Οπως επισης δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται στις ερωτικες του σχέσεις. Ισως ακολουθεί την "τακτική James Bond", να "πηδαει" παντρεμένες αποκλειστικά, γαι τον απλούστατο, κατα James Bond, λογο ότι αυτές δεν έχουν συναισθηματικες απαιτήσεις.... Μαλιστα.

Σας τον παραδίδω. Γιατι να μου λείψει; Μήπως είναι δικός μου;(για να μη λετε πως σας βασανιζω με καλοκαιρινά κείμενα. Παρτε λοιπόν κατακεφαλα το πανέμορφο μειράκιον τώρα, που καίει περισσότερο απ΄τον καλοκαιρινο ήλιο.)


auburn Kate