Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2007

Ασκήσεις εδάφους...

Παρασκευή είναι, οι περισσότεροι μαλλον την έχετε κοπανήσει ε; Ευτυχώς που υπαρχουν κι αλλοι θεόμουρλοι εκτος απ΄την αφεντιά μου και στηρίζουμε την άρρωστη συνήθεια του blogging, γιατι αλλιως πού βαδίζουμε ως οντότητες; Διερωτώμαι.

Λοιπόν, όταν το μυαλό μου είναι σε κατάσταση "δεν ξέρω ποιά είμαι, τι είμαι, που βρίσκομαι" κ.λ.π. μαλλον είναι κάπως έτσι. Και όταν είναι αλλού γι' αλλού και εχει ηδη παρει το δρομο της απώλειας, είναι έτσι ακριβώς.

Σήμερα το πρωί άκουσα πως όσοι λαμβανουν αποδείξεις απο spa και λοιπούς χώρους "εσωτερικής αναδόμησης" ,υποθετω, θα εχουν σεβαστή έκπτωση στο φόρο που θα κληθούν να πληρωσουν για το εισόδημά τους. Που κολλάει αυτο τώρα ε; Πουθενά! Απλώς το γραφω για να το αντιδιαστείλω με τον παρακάτω πίνακα που θα δείτε εντος ολίγου.

Τι μας νοιάζει εμάς η αποδειξη, η Εφορία, ο Αλογο(γκ)σκούφης μωρέ; Είναι καλοκαίρι, και το μονο που σκέφτονται ολοι οι νοήμονες, ελεύθεροι και γνωρίζοντες ν' απολαμβάνουν τη ζωη, είναι η θαλασσα και η οριζόντια σταση. Μαλιστα, η οριζόντια.
Ιδού λοιπόν μία φιλήδονη κυρία, υποθέτω βασίμως, η οποία εχει γραμμενα τα παραπάνω στο μαλακό της υπογάστριο. Δια χειρός LAURENCE ALMA TADEMA-In the tepidarium.


auburn Kate

Δεν υπάρχουν σχόλια: