Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007

Υποβολέας

Επειδή οι τραγουδοποιοί τα έχουν πει και συνεχίζουν να τα λένε πιό εύστοχα και μελωδικά, απο την αφεντιά μου,ιδού το υπερ- όπλο για να ξαπλώσετε( με την ανθρωποκτονική ή την ερωτική έννοια) αυτον/ην που ποθείτε: Βullet δια στόματος GRAND AVENUE. Απελευθερώνετε απ΄το ηχητικό σας περίστροφο μία σφαίρα, χρησιμοποιώντας κατά προτίμηση σιγαστήρα, ώστε το αποτέλεσμα να γίνει αντιληπτό μόνο απ΄το υποψήφιο θύμα σας.
Ξύπνησα με μυαλό στα πρόθυρα αποσύνθεσης. "Η σήμερον ως αύριον και ως χθες" όπως νομιζω έλεγε κι ο Εμπειρίκος. Δηλαδή σε πεζό λόγο, με κεφάλι που εμοιαζε επικίνδυνα με χύτρα ταχύτητας έτοιμη να εκραγεί, ξύπνησα χτες, το ίδιο και σήμερα. 'Οχι, δεν είναι hangover.
Προσπαθώ να βρω το αόρατο νήμα που συνδέει μία κινηματογραφική ταινία για ένα πεφταστέρι που πολλοί κυνήγησαν, πολύ έλαμψε και πολύ ερωτεύθηκε έναν γήινο, απ'αυτους που παρατηρούσε χρόνια, μία μινιμαλιστική, σε μέγεθος και υλικά, πίτσα, έναν τρισκατάρατο espresso, ο οποίος, λες και το ζώον δεν το είχα προβλέψει, μου τέντωσε τα νεύρα ως σα να επρόκειτο ν' απλώσει πάνω τους τη βδομαδιάτικη μπουγάδα, και μία εξομολόγηση ποτισμένη με αναφιλητά, λαμβάνουσα χώρα στις 6 το πρωί.Quiz για ευαίσθητα και συμπάσχοντα λαγωνικά.
Το ποστ( ο Θεος των bloggers να το κανει) της Δευτέρας έλαβε τέλος.
Να έχουμε καλή εβδομάδα ε;

auburn kate

(αυτη η κυρία γνωρίζει πολλά αλλα δεν μου τα λέει για να μη μου χαλάσει το suspense, JOHN W.WATERHOUSE- Destiny )