Παρασκευή 16 Μαρτίου 2007

HOME-MADE TRIVIAL


Διάβαζα προχθές ένα κείμενο - αφιέρωμα στα blogs. Στάθηκα στην διαπίστωση του καθηγητή Πληροφορικής Θ.Γούτα: "Ριζοσπάστες, αντικομφορμιστές, εν δυνάμει δημοσιογράφοι και εν υπνώσει κριτικοί των πάντων, φλύαρες και βαρετοί σχολιαστές είναι παρόντες και παρούσες στα χαρακώματα των μπλογκ".

Πέστε με ψείρα ή ανάποδη, αλλά αυτό το φλύαρες μου δημιούργησε την απορία: δηλαδή δεν υπάρχουν και φλύαροι; Απέκτησαν λοιπόν και οι θαμώνες της blog-σφαίρας ταμπελίτσες φυλετικά φορτισμένες; Προχώρησα παρακάτω και διάβασα σχετικά με τα κίνητρα των δημιουργών blogs. Συγκράτησα, βασικά αυτή αναφερόταν μόνο, την απάντηση του Νίκου Δήμου: " έχουμε αυτό το μπλογκ για να κάνουμε το κέφι μας. Και το κανουμε..."

Μπροστά σ' αυτή τη διακήρυξη αυτοδιάθεσης δεν μπορώ παρά να υποκλιθώ και να σας φιλέψω , για να κάνω κι εγώ το κέφι μου, με ένα αυτοσχέδιο ερωτηματολόγιο. Απαντήσεις υπάρχουν , σας διαβεβαιώ. Τουλαχιστον εγώ όταν τις είπα στο πρόσωπο που δέχτηκε να κάνει το "πειραματόζωο" αρνητική αντιδραση δεν είχα.

Αν λοιπόν γουστάρετε τα εγκεφαλικά παίγνια, γρίφους κ.λ.π. κι έχετε "ευαισθησία όρασης", απαντήστε παρακαλώ. Ιδού:



  • Ποιά οδός του Δήμου Αθηναίων θυμίζει, αμυδρά, γλυκό ταψιού; [άτυπη έρευνα για γλυκατζήδες, χαχαχαχα]


  • Το όνομα ποιού ελληνικού εκδοτικού οίκου,αν διαβαστεί ανάποδα δηλώνει τη βραδύτητα;


  • Σε ποιό δημόσιο κτίριο στο Δήμο Αθηναίων υπάρχει η σβάστικα;[ μάλιστα η σβάστικα, δεν αστειεύομαι]


Ακούω meds από Placebo. Πάω να πάρω το χαπάκι για τη φλυαρία...


auburn kate

(εικόνα:Vegetables in a Bowl or The gardener- G.ARCIMBOLDO, πηγή: www.wga.hu)

2 σχόλια:

proserpina είπε...

Εε άργησα λίγο, αλλά γράφω!

Λοιπόν:

Για το γλυκό ταψιού δε με έρχεται τίποτις

Αυτο το βρήκα: Εκδόσεις Άγρα!

Και αυτό το βρήκα: στο Νομισματικό Μουσείο, στην Πανεπιστημίου! (αν κ νομίζω οτι δεν είναι ακριβώς σβάστικα, κοιτάει απο την άλλη και αυτό είναι το σύμβολο του βασιλιά Ήλιου στην αρχαία Αίγυπτο, ή κάτι τέτοιο, μπορεί να λέω κ βλακεία, δε θυμάμαι)

Did you forget to take your meds?

:-)

Φράνσις είπε...

@ proserpina:Είχα αρχίσει κι απελπιζόμουν .Ορθώς μικρή μου Περσεφόνη! Δεν το είχα προσέξει αυτό που λές.Αν και ξερω πως αυτό είναι παγανιστικό σύμβολο ε΄τσι κι αλλιώς και δηλωνει την αέναη εναλλαγή.... Ορθόν και το πρώτο.Να περιμένουμε λίγο να δούμε τι θάπαντήσει και ο Σπυρουλης που τον έχω άχτι γιατί δεν τρώει γλυκα;χαχαχα θα την πώ πα΄ντως κι αυτή την απάντηση don't worry dear.