Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Συναναστροφές

Κορίτσια με ρόδινα χείλη,
αλαφροπόδαρα αγόρια...

Η βαρώνη Κάρεν Μπλίξεν, προλογίζοντας το δικό της bottoms up με γεύση ουίσκυ, σε ανδρική λέσχη των Δυτικών, λίγο πριν εγκαταλείψει την Κένυα και αφού έχει ήδη θάψει τον μεγάλο της έρωτα.

auburn kate

( status naturallis..., TERRY RODGERS-Strangers in paradise )

14 σχόλια:

sourgeal είπε...

Αυτή η γυναίκα ακόμα και στην απωλειά της ποιητική...

markos-the-gnostic είπε...

τι εννοείς με αυτό το status maturalis;

Φράνσις είπε...

@surgeal:: εχω νευρα μεγιστα γιατι δεν εμφανιζεται ο πινακας!! Γκρρρρρρρρ. θα το ξαναφτιαξω, ελπιζω.Οσο για την κυρια, φυσικα. Ακομη και στην απώλεια, ειχε στυλ.(ξαναειδα το τεκνο, εχω να σου πω.. Παλι εγω μεσα στο καταραμενο λεωφορειο, κι αυτος παζός, με την κιθαρα επ΄ώμου. Ξερω τι θα πεις, οτι εχει καταντησει συμπαντική γελειοτητα.Ειναι. Μηπως αυτη η παραλληλη πορεια με διαφορετικα μεσα, σημαινει κατι; Φιλιά.

@markos-the-gnostic:: όταν δεις τον πινακα θα καταλαβεις τι εννοω! Δεν εμφανιζεται ε; Γαμω το διαδικτυο μου μεσα.θα προσπαθησω να το φτιαξω τωρα.

markos-the-gnostic είπε...

όχι οκ ήταν ο πίνακας και δυνατός και αξιοπρεπής, είναι όμως status naturallis?

Φράνσις είπε...

@markos-the-gnostic:: χεχεχεχε.Αν υπονοεις οτι αυτο πουαπολαμβάνεις(ουμε) απ΄τις γυναικες, αυτο που ειμαστε, ειναι αποτέλεσμα αποτριχωσης,απολέπισης κι ενυδάτωσης... όχι δεν είναι!! Το εγραψα περιπαικτικά.Για να υπονοήσω αυτο που υπονοεί κι ο ίδιος ο πίνακας.ΕΠιστροφη στη φυσικη κατάσταση ,ούτως ειπείν. Παντως,marko, αυτο είναι η ουσια- το σεξ.Ολα τα υπολοιπα είναι προφάσεις.Ισως.

diva είπε...

wow!
..εντυπωσιακά περιγραφική!

markos-the-gnostic είπε...

συμφωνώ και επαυξάνω. αλλά το σεξ ειδικά με την εκλεκτή/ό σου είναι ανυπέρβλητο. το άλλο εξαερώνεται μόλις γίνει...

Φράνσις είπε...

@diva:: κυρια μου δεν ξερετε ποσο ευφραίνομαι οταν σας αρεσουν τα παραληρήματά μου! Ο πίνακας πως σας φαίνεται; Δεν είναι βασανιστικά λάγνος;

@markos-the-gnostic:: Marko μου συμφωνω απολύτως. Εννοειται! Αλλά θλιβομαι οταν παρατηρώ ποσο πολλοί don't find(γιατι άραγε)the kinky stuff at home και ξενοπηδανε... Κι οταν ξενοπηδάνε, μετά νιώθουν σα να εκαναν το μεγαλειώδες σεξ συγκριτικα με το ξενερωτο που κανουν με τον/την σύντροφο/σύζυγο. Συμφωνω παντως μαζι σου. Η αγαπη και κυριως ο ερωτας που νιωθεις για καποιον, το να μπορεις να τον βλεπεις παντα σα να τον αντικρύζεις για πρωτη φορά, είναι για μενα το ισχυροτερο και διαρκεστερο αφροδισιακό.Με τις υγειες μας! -:))))))

markos-the-gnostic είπε...

βασανιστικά λάγνος ε; πολύ ωραία σύνθεση εννοιών και διαθέσεων

diva είπε...

:-)
..μια εικόνα, χίλιες σκέψεις

[χρόνια πολλά]

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Τους χαιρετισμούς μου στην αναβάτισσα!!!

Φράνσις είπε...

@markos-the-gnostic:: χιχιχιχιχιχιχι.Δεν είναι;

@diva::κυρια μου, ειμαι σε κατασταση αποσύνθεσης.Συγγνωμη που εχω εξαφανιστει.

@γιώργοςχρηστινίδης: καιρος ήταν αγαπητε φωτογράφε.

Kwlogria είπε...

Που είσαι κούκλα; Χρόνια Πολλά και Καλά!!!!

Φράνσις είπε...

@kwlogria:: εδω ειμαι γιαγιουλα, απλως δεν εχω καθε μερα προσβαση σε ιντερνετ, και καποια αλλα προβληματα.:(((((( Σου'ρχομαι εντος ολιγου.Και ετοιμασου για ποστακι απαντηση στο ποστ σου για τα παιδια και το μελλον. Σε λιγο.