Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2009

Θεωρείο

θα βρίσκομαι εδώ. Κρυμμένη πίσω από λεπτούς χειρισμούς πλήκτρων, θα σας παρατηρώ καθισμένη, αγέρωχη και πλούσια ντυμμένη. Επιτρέψτε μου όμως να δραπετεύω συχνά κάπου νότια. Εκεί που βρίσκεται η καρδιά του έρωτά μου.
Μόνο γιαυτήν μη ρωτάτε, παρακαλώ. Δεν σας αρκεί που θα μ' έχετε προσεκτικό παρατηρητή σας;
Είναι λαβωμένη η καρδιά μου και διάλεξα κόκκινο φουστάνι, να κρύβει το αίμα. Το νιώθω όμως να ποτίζει σιγά-σιγά το ακριβό ύφασμα. Φοβάμαι πως μέχρι να τελειώσετε την ανάγνωση, θα έχω γίνει ολόκληρη ένα κατακόκκινο τριαντάφυλλο.
Μη ρωτάτε για την καρδιά του έρωτά μου. Την πλήγωσαν πολύ κι αυτή, και όπως συμβαίνει με τους διδύμους αυτου του κόσμου, που όλα τα συναισθήματα βιώνονται εις διπλούν, έτσι υποφέρει κι η δική μου καρδιά. Κάνω έκκληση στον χρόνο που γίνεται βέλος και μας χτυπάει ακριβώς τη στιγμή της μεγαλύτερης ευτυχίας, να γιάνει την καρδιά του έρωτά μου.
Να μην σας τύχει ποτέ αγαπημένος λαβωμένος, που ο πόνος, του πλάνεψε την όραση και σας νομίζει εχθρό του...

auburn Kate

( η ακινησία των συναισθημάτων θα μου εξασφαλίσει την αθανασία; RAPHAEL SANZIO- Joanna of Aragon )

6 σχόλια:

markos-the-gnostic είπε...

μάλλον η κίνηση των συναισθημάτων θα έλεγα εγώ, και μάλλον συμφωνεί μαζί μου κι ο κύριος Πλάτωνας στον Σοφιστή

auburn Kate είπε...

@markos-the-gnostic:: δυστυχώς συμφωνω μαζι σου, με τον Σοφιστη δεν εχω γνωριστει ακομη.(Πάντως απ΄ο,τι θυμαμαι, και το κινημα των Ντανταϊστών επειδη ακριβως είχαν κλειστει στα εξωτερικα ερεθισματα γιαυτο και κατέρρευσαν..)Σκατά. :(((((

Mistirios είπε...

me no like how you feel...

Μην μείνεις πολύ στο θεωρείο, αρχίζει ο συνωστισμός εκεί...

auburn Kate είπε...

@mistirios:: αλήθεια ε; Ε τοτε ν'αρχισω να διωχνω κόσμο. Τι λες για διασπορα ψευδους είδησης περί τοποθέτησης βόμβας; Εχει σημασία ότι αυτη τη στιγμη ακουγα την τραγουδάρα των RADIOHEAD- high and dry? ΄'Ακουσέ το, κομματάρα.(Me,tired of feeling..)

SUN W KNIGHT είπε...

Την αθανασία εξασφαλίζουν μόνον τα μήλα των Εσπερίδων κι αυτά πρέπει άλλοι να στα προσφέρουν...

auburn Kate είπε...

@SUN W KNIGHT:: I think I'll pass...