Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2008

Σκορπιός με παντελόνι

Επειδη δεν είμαι κατ' επάγγελμα σατιριστής ( δικης μου έμπνευσης λέξη), άρα το να αποκαλεσω τον κύριο Υπουργό, "ξεκαύλωτο Αλογογκούφη", ενδεχομένως θα μου δημιουργούσε προβλημα, και επειδη τις τελευταίες μερες, παρατηρώ έναν εκνευριστικότατο πολλαπλασιασμό της εικόνας της γνωστής( ε, με τοσο λιβάνισμα πιά ) μοντέλας- τραγου(γ)δίστριας Τζούλιας, και επειδη ο συνδυασμός των δύο: ανακοινώσεις κυριου Αλογογκούφη, περι επιθυμίας είσπραξης από εμας, καπου 7 δισεκατομμυρίων ευρώπουλων+ να βλεπω τη μουρη και όχι μόνο της κυρίας ΕΙΜΑΙ ΓΚΟΜΕΝΑΡΑ ΜΕ ΦΩΝΗ ,ΚΙ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, μου εχει σμπαραλιάσει το νευρικο σύστημα, θα αρκεστώ στην εισήγηση μίας επαναστατικής πρότασης, που είμαι πεπεισμένη οτι θα ανορθωσει την εθνικη μας οικονομία: να τα εισπράξετε απ΄την κυρια Ιουλια τα ευρώπουλα κύριε Υπουργέ!
Η οποία οπως διάβασα, αμοίβεται με 1000 ευρώ τη βραδια, για ενα προγραμμα διαρκειας 15 λεπτων... Παρολο που σύμφωνα με μαρτυρία πολυ αγαπημενου μου που την θαύμασε τις προάλλες: "καλέ όχι, περισσοτερο διαρκει το προγραμμα!".
Οπότε κύριε Υπουργέ μας, γιατι δεν τολματε κι εσεις την ξανθή υπέρβαση , κατά τη μεθοδο Μπεζεντάκου; Αυτη έστειλε επιστολή στον Κωστακη να παρει πίσω τον Δαϊλάκη, εσεις θα ζητήσετε απ΄την κυρία τραγου(γ)δίστρια να συνεισφερει στον ισοσκελισμο του κρατικού προϋπολογισμού. Οποία ανόρθωσις της εθνικης οικονομίας. Αλλωστε η κυρία, είναι κατά δηλώσεις αρσενικών Μ.....Α, αν με εννοείτε. Τη ανόρθωση του κατηραμενου όφεος μεσα στο παντελόνι τους σίγουρα την επιτυγχάνει! Γιατί όχι και αυτήν;
Αλλο τίποτα δεν εχω να προσθεσω γιατι θα γίνω χυδαία, και θα πάθω και τίποτα απ΄τα νεύρα μου.
Ευτυχείτε παίδες. Για μένα δεν προβλέπεται τέτοια "παροχή" το επόμενο διάστημα.

auburn Kate

( η κυρία τραγου(γ)δίστρια, όταν δεν τραγουδάει(;)

και αυτό που ονειρεύεται ο κύριος Υπουργός Εθνικης Οικονομίας, οτι θα κάνουμε όλοι, THOMAS de KEYSER-Portrait of Constantijn Huggens and his(?) clerk ).


13 σχόλια:

mistiriO/S είπε...

Κάτω τα χέρια (τα γυναικεία) από τη Τζούλια! Μόνο αντρικά χέρια!

1000 ευρώ τη βραδιά για 15 λεπτά; (άντε να το κάνω μισάωρο). Δηλαδή για βίζιτες πόσα θα έπαιρνε; (ρωτάω τώρα). Εκεί να δεις φορολογία...

Unknown είπε...

Τί λες παιδάκι μου που θα της ζητήσει να συνεισφέρει.
Μετά που θα βρει λεφτά να αγοράζει επιστολόχαρτα η κοπέλα;;;

Ανώνυμος είπε...

Σου το εχω ξανα προτεινει: γιατι δεν το γυρνας στη σατιρα.
Εχεις το λεγειν...

Βρε λες;;;

Φράνσις είπε...

@mistirios:: κατω τα γυναικεία χέρια αν δεν γουσταρουν γυναικες... έτσιιιι;; χαχαχαχα. οξω το μπαζο, κατά δήλωσή της! Ενα πραγμα δεν καταλαβαίνω ρε γαμωτο με σας τους άντρες. Γιατι κανετε αυτη την ερώρηση περι "επισκέψεων" μολις δείτε ωραια γυναικα; Δηλαδη καθε ομορφη στο μυαλο σας, εξισώνεται με πουτάνα;(ρωτάω εγω τώρα).

@darthiir the abban:: και ω του θαύματος, επαληθεύτηκα! Αν και τωρα που το σκεφτομαι, αν δεις το mail που μου έστειλαν με φωτος απ΄το προγραμμα της, μη χέσω, θα δεις οτι ο ιδιοκτητης του σκυλαδικου, εκανε λαθος που ονομασε το σκυλαδικό του caramella . ΓΛΥΦΕΙΤΖΟΥΡΙ έπρεπε αν το ονομασει.και ο νοών νοείτο... Δυστυχως δενμπορω να κανω copy-paste τις φωτος γαμωτο.

@under control:: συ είπας..:-))))) [ περισσοτερα στο mail,άσχημα τα πραγματα..]

Unknown είπε...

Γρυφειτζούρι ε;
Τί γεύση;
(Κι εγώ που ήμουν;)

Φράνσις είπε...

@darthiir the abban:: πάνω στην γκαμήλα!!!! χαχαχαχα.

mistiriO/S είπε...

Άλλο η ομορφιά και άλλο η ξέφραγη πλαϋμποϊοποίηση (αλεξανδράτου). Η όλη της εμφάνιση αποπνέει μπάρμπι φαντασίωση.
Από την άλλη όταν βλέπω τη Νικόλ Κίντμαν χαζεύω αλλά η πρώτη μου σκέψη δεν είναι το σεξ.

Giannis Kafatos είπε...

το "σατιριστρια" σου πάει πολύ. Σωστή σαν ερπίστρια, σωστά τα γράφ'σ
καλημέρα!
www.u-hoo.gr/gianniskafatos

Φράνσις είπε...

@mistirios:: τι να πω... έγραψες! και με την "πλαιημποποίηση(!!) και με το σχολιο για τη Νικόλ. θα το πιστεψεις οτι τη θεωρω πιο αληθινή στους ρόλους της, παρά στην εκτος πλατό ζωή; Οσες φορες την εχω δει σε εκδηλωσεις δημόσιες, στην τηλεοραση ας πουμε, μου φαινεται υπερβολικα 'βλεπετε και μην αγγίζετε" ρε γαμωτο. Είμαι πανεμορφη αλλα φλερταρει μου φαινεται επικίνδυνα με την τελειομανία

Φράνσις είπε...

@giannis kafatos::σ' ευχαριστώ Τζων! καλημέρα.(Αν και την ψάχνω ακόμη)

Φράνσις είπε...

@giannis kafatos::σ' ευχαριστώ Τζων! καλημέρα.(Αν και την ψάχνω ακόμη)

Φράνσις είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Φράνσις είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.