Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

Σαν διαφήμιση ινστιτούτου ομορφιάς

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όλους τους εχθρούς της κυρίας Madolla/Madge και λοιπών χαϊδευτικών. Επειδή το μόνο άφθαρτο είναι η ίδια η φθορά, η οποία δεν λυπάται κανέναν, ούτε καν την "ξανθιά αγαπημένη Παναγιά"... Βοήθειά μας!

Ιδού η κυρία Μ. σοβαντισμένη και ασοβάντιστη .

( όχι τίποτ' αλλο δηλαδή, αλλά δε νιώθετε πιό όμορφοι όταν ξέρετε πως ΟΛΟΙ μπορούμε να δείχνουμε κούκλοι με το κατάλληλο "επίχρισμα"; Και οι αληθινά ωραίοι, και άνευ αυτού).

auburn Kate

( ο πιό ασφαλής τρόπος να κανεις χαρακίρι- βλέπεις αυτο το φρεσκαρούδι)

10 σχόλια:

Albus Genius είπε...

Είναι αλήθεια ότι το μάτι μας επινοεί σχήματα για να μπορεί να δει κάτι. Μετά οι σοβατζήδες αναλαμβάνουν να φτιάξουν το φαντασιακό μας.Εχω όμως μια απορία όταν είναι να φιλήσεις την κυρία ή άλλη παρόμοια, ξύνεις πρώτα το σοβά ή τη φυλάς πάνω από το σοβά.

Φράνσις είπε...

Πολυ μου αρεσε αυτη η παρατήρηση! Τι να σε πω, όσες σοβαντισμενες εχω ασπαστεί, έιναι αληθεια οτι δεν ένιωσα να μου "χαρίζουν " κατι απ΄το επιχρισμα τους. Ισως ήταν καλης ποιότητας το make up.Να φιλησεις είπαμε όχι να προξενήσεις σωματικες βλαβες ρε παιδί μου! Στην τελική, μην τις φιλάς.Θα καταλάβουν αργά ή γρήγορα, ότι δε γουσταρεις να φιλάς κινητό stand εταιριων καλλυντικών άλλα άνθρωπα! Εγω θελω να τη δω, οπως και όλες αυτες που ζουν πλασάροντας τον εαυτο τους ουσιαστικά, να τις πιασει κρισάρα ταυτότητας και να απαιτουν αν εμφανίζονται σε έργα/εκδηλώσεις κ.λ.π. άνευ μακιγιαζ. Σα να εκδικούνται τον εαυτο τους(;) και οσους τρωνε από την επιχείρηση εξωραισμού τους. και για να μην παρεξηγηθω- δεν εχω τίποτα με την ομορφιά, έχω με το comme il faut και την "επιμελώς ατημέλητη" εμφανιση. Με το δήθεν αυθόρμητο, που μονο αυθορμητο δεν είναι, αλλα αποτελεσμα καλοστημενου marketing.Καταλαβαινω πλήρως το φοβο των γηρατειών και της φθορας, πολύ όμως. Αλλα όταν προβαλλονται συνεχως "θεές" που αν τις αντικρυσεις πρωι -πρωι, εσυ αθ δειχνεις πιο ομορφος μπροστα τους, τα παιρνω στο κρανίο. Οταν γίνεσαι δέσμια της τελειας εικόνας το αποτελεσμα είναι εφιαλτης, νομίζω.

Unknown είπε...

Με την άνθιση των οικοδομικών εργασιών και τις επιδοτήσεις των αναστηλώσεων τί άλλο θα περίμενες;

mistiriO/S είπε...

Η ομορφιά ξεκινάει από τα ενδότερα μας. Ακόμα και αν η φύση δεν σε έχει προικίσει άμα νιώθεις καλά με τον εαυτό σου αυτό θα βγει προς τα έξω και θα γίνει αντιληπτό. Η συγκεκριμένη κυρία είναι νομίζω περισσότερο προικισμένη στο νιονιό παρά αλλού. Όλα επάνω της και γύρω της είναι προϊόντα ενός προσεκτικού μάρκετινγκ παρά αποτελέσματα πηγαίας έμπνευσης. Αλλά έτσι είναι οι καιροί μας. Φτιάξε μία ομίχλη γύρω σου, βάφτισε τη κάτι άλλο και οι περισσότεροι θα σε κάνουν θεό. Τι και αν φωνάζουν λίγοι; Στιγματίζονται ως περιθωριακοί ή και γραφικοί.

Giannis Kafatos είπε...

H omorfia είναι εντός ... αλλά δεν κόβει εισιτήρια!
καλό μήνα
www.u-hoo.gr/gianniskafatos
:)

Φράνσις είπε...

@darthiir the abban:: χαχαχαχαχαχαχα. καλό!

@mistirios::συμφωνω απολύτως μαζί σου. Και συμπληρώνω ότι μαλλον στην περίπτωσή της, ισχύει μία ρήση που θεωρώ πολύ αποκρουστική: θέλει αέρα η "πουτανιά" !!

@giannis kafatos:: κόβει αν ξερεις πως να την εξωτερικεύσεις! Αλλα προφανώς, οι εσωτερικά όμορφοι δεν ανησυχούν για τα εισιτήρια.. αυτά ερχονται ούτως ή αλλέως,που ελεγε κι ένας γνωστός μου. Τώρα γιατι η κυρία παρουσιάζει τοση ανθεκτικότητα και κόβει ακομη εισιτήρια, μαλλον είναι επειδή ακριβως είναι προιόν μαρκετινγκ. Σαν την coca cola ρε παιδί μου. Την αναγνωρίζεις παντου. Υπαρχει περίπτωση να δεις πουθενά αυτο το σηματάκι και αν μην καταλαβεις αυτόματα ότι προκειται για το γνωστο αναψυκτικό; Ετσι κι αυτη.Τοση προσεκτικη προβολη, επαναλαμβανόμενη αλλα καλα μελετημερνη, και συνεχης ανανέωση, αλλα ΟΧΙ μεχρι του σημειου αν γίνει αγνώριστη, που ακταληγεις Στο να τη βλέπεις, και να λες : Α! η Μαντόνα. Γνωστό τοπίο. Και σαχλό, και ηλιθιο.

sourgeal είπε...

Τώρα έπαθα μεγαλύτερη κατάθλιψη γιατί σκέφτηκα ότι εγώ δεν έχω τα λεφτά για να γίνω έτσι σοβαντισμένη και να θελα δηλαδή.. :Ρ

exitmusician είπε...

Ε, εντάξει, μια τέτοια φωτο μπορεί να βγει στον καθένα. Όχι ότι είναι καμιά φρέσκια παιδούλα (τις έχει κάνει κι αυτή τις καταχρήσεις της, και είναι και 50 χρονών) αλλά μακάρι όλοι να είμαστε έτσι στην ηλικία της.

markos-the-gnostic είπε...

αχ σουργεάλ κλπ ές κυρίες εσείς χαλάτε την πιάτσα με τις ανασφάλειες σας και δεν αφήνετε την ομορφιά σας ατημέλητη απλή και για αυτό μονοσήμαντα ενδιαφέρουσα

Φράνσις είπε...

@surgeal:: γιατι μηπως τα εχω εγώ μικρη μου;;;; Μουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα. Για να μην αρχισω να βαραω το κεφαλι μου στον τοιχο, γελαω.

@exitmusician:: εννοειται exit μου, αλλα δενεχεις παρατηρησει εδω και χρονια οτι ολοι αυτοι που κατασκευαζουν τα ειδωλα και τις "θεές" ,γουσταρουν εμ χιλια να τους αποκαθηλώνουν με κατι τετοιες φωτος και ακομη χειροτερες; Γιαυτο πιστευω οτι η δυμανη δεν υπαρχει σ'αυτον που αποθεωνεται αλλα σ'αυτον που αποθεώνει. Μου λείψατε μωρε.

@markos-the-gnostic:: η ομορφια marko μου δεν είναι ποτε νομιζω τοοοσο απλη οσο φαίνεται! Εννοώ οτι αν λαβεις ως δεδομενο ,πως οι περισσοτερες απο εμας, είμαστε αποτελεσμα αποτριχωσης, ενυδατωσης και απολέπισης, άνευ μακιγιαζ, τοτε και παλι εχεις μπροστα σου μία "κατασκευή" του επιθυμητου. Το Εγκωμιον του μακιγιαζ του Μπωντλέρ το εχεις διαβασει; Αν και σιχαινομαι το μακιγιαζ, νομιζω ειναι η πιο ευφυης δικαιολογηση του. Εκδ. ΑΓΡΑ, σειρα: Ο ΑΤΑΚΤΟΣ ΛΑΓΟΣ, μεταφρ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΚΑΡΑΠΑΝΟΥ.