Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

'Εξω απ΄το μαντρί

Οι επιστήμονες συνιστούν, άμα τη επιστροφή στην εργασία σας, δεδομένου ότι θα μοιάζετε επικίνδυνα με το διάολο που κλαίει τη μάνα του και όλο του το σόι, πορεύεστε ως εξής: "τα ζώα μου αργά", "λάου- λάου", "ποτέ μην αναβάλλεις γι' αύριο, αυτό που μπορεις να κάνεις μεθαύριο"( το τελευταίο , όπως ισχυρίζεται ο Μαρκ Τουαίην, το είπε ο Βενιαμίν Φραγκλίνος, ναι αυτός με το αλεξικέραυνο).
Θεωρώ λοιπόν πως ήταν τρόπον τινά θεόσταλτο, το mail που έλαβα από μιά φίλη, η οποία υποψιάζομαι ακολουθεί κατά γράμμα τις παραπάνω συμβουλές. Προσοχή όμως: το παιχνιδάκι που θα απολαύσετε παρακάτω, απαιτεί πολύ γρήγορο χέρι, γενικώς τσίτα. Δεν είναι όμως καλύτερο και εξόχως αναζωογονητικότερο να είσαι στην τσίτα της αθλοπαιδιάς(λέμε τώρα) παρά της δουλειάς; Εύχομαι να το διασκεδάσετε γιατί είναι και πολύ αστείο ως στήσιμο.
Το προτείνω ανεπιφύλακτα ως πρώτης τάξεως εκτόνωση, στην υποψήφια αντιπρόεδρο των Η.Π.Α, με το συνδυασμό αυτου του μορμολύκειου της τηγανητής πατάτας, τον Mc Kain. Η οποία άκουσα ότι επιδεικνύει λαμπρές επιδόσεις στο κυνήγι του τάρανδου... Με αληθινά σκαγια βέβαια και το συνακόλουθο αίμα. Ετσι είναι, όταν ενστερνίζεσαι "αντρικά" πρότυπα προκειμένου να γίνεις αποδεκτή και να μη σε κατηγορήσουν για μαλθακότητα και γυναικουλίστικη συμπεριφορά, την πληρώνουν τα ελάφια και τα υπόλοιπα τετράποδα( για τα δίποδα, κωλύεται νομικώς).

Έχετε βαθμολογήσει τ' ανακλαστικά σας; Αν όχι ιδού η ευκαιρία..




Πιέζετε στο τετράγωνο με το βέλος κάθε φορά που ένα πρόβατο επιχειρεί να διασχίσει την απόσταση.
Be very careful this can be addicting=προσοχή στον εθισμό. Click on the link below and good luck.
Reaction Test

auburn kate

( το μονο βρέφος που γνώριζε το μέλλον του...,BARTOLOME ESTEBAN MURILLO-The Good Shepherd )



7 σχόλια:

Unknown είπε...

Χαααααχαχαχαχα
Παλιό...
Εγώ όμως είι ένα απλό αρμαντιλό, δε νομίζω να με παίρνουν στο συνδιασμό της πατάτας... :(

Ψιτ... χαλλλαράααα με τις επιστροφές ε;

mistiriO/S είπε...

Θα ήθελα να δω τι στο διάολο άντρα έχει: τον Εξολοθρευτή ή κανά ανθρωπάκι;

By the way: μητρική γονιδιακή μονάδα = μαμά...

mrs Smith είπε...

Οι λαμπρές επιδόσεις στο κυνήγι του τάρανδου και δη των τετράποδων, είναι κορυφαίο προσόν (top of the list) και αξιολογείται ανάλογα όσον αφορά την εν λόγω υποψηφιότητα :)
Ιδίως όταν επιδεικνύεται και άριστη γνώση διάφορων οπλικών συστημάτων και τεχνικών ενέδρας...

Το κυνήγι των δίποδων είναι ακόμη παρεξηγήσιμο, πάλι για την εν λόγω υποψηφιότητα. Το ζητούμενο είναι να κυνηγήσεις μια φορά, να το παντρευτείς και μετά να βάλεις τα βέλη και τη φαρέτρα στη ντουλάπα. Για πάντα :)
(Μα που πήγε το μυαλό μου?)

Αυτό το παιχνιδάκι με άγχωσε και μου χάλασε το λάου-λάου :)

Και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού :) (Ακόμη εδώ είναι !)

Kwlogria είπε...

Αααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα τι γαμάτο που ήταν χαχαχαχαχαχαχαχα την πρώτη φορά βγήκα αρμαντίλο τη δεύτερη τα πήγα καλύτερα και βγήκα μπομπκατ και την τρίτη εκεί που τα πήγαινα γαμάτα χτύπησε το τηλέφωνο τρόμαξα πάτησα το κουμπί χωρίς να περνάει πρόβατο και βγήκα σαλιγκάρι ααααχαχαχαχαχαχα τέλειο!!!!

Φράνσις είπε...

@darthiir the abban:: μωρε ο καλος ο μυλος της λυσσαρας με τα ταγιέρ και την καραμπίνα, ολα τ'αλέθει! Το νου σου. Αμ το αλλο το ακουσες; Η κυρία αντιπρόεδρας, υποστηριζει ότι ΔΕΝ ευθύνετι ο ανθρωπος για την οικολογική καταστροφή... Ναι συμφωνώ. Είναι η οργη του καλου θεούλη, που αποφασισε να μας κανει μια επαναληψη για το πως ήταν το Σοδομα και τα Γόμορα οταν τους εριξε το θειάφι. Μιλαμε έιναι εντελως α παράδεκτη, κατα τη γνώμη μου. Για αντιδοτο σου προτείνω το The Contender με Τζόαν Αλεν και Τζεφ Μπρίτζες, στους πρωταγωνιστικους ρόλους, Προεδρος και υποψήφια αντιπρόεδρος. Δες το!!!

@mistirios::όλα παίζουν αγαπητέ. Είχε αφιερωμα στην κυρία στο Βημαgazino, χτες. Εχει και φωτος για να δεις την καρπερή κυρία με τα 5 παιδιά, η οποία, ακου η μαλακισμένη, αποφασισε αν και γνωριζε οτι το τελευταιο της παιδι θα γιεννιοταν με σύδρομο Down να μην κανει εκτρωση, αλλα να γεννήσει κανονικά. Αυτο το παιδακι το ρώτησε η ηλίθια, θρησκόληπτη του κερατά αν επειθυμει να ζει μια ζωη μαρτυριο επειδη η μανα του είναι πολέμιος της άμβλωσης; Βλεπεις τι κανει η υπερβολικη ευλαβεια...(By the way... κι εγω αυτο υποψιαστηκα αλλα δεν ήμουν σίγουρη!)

@mrs smith:: κυρία μου εχτε δίκιο ,αναφορικα με το πρωτο σκελος του σχολίου σας. Οσον αφορα το δευτερο με την παντρεια και τον αφοπλισμο δια βίου, ενα εχω να δηλώσω: κατω ο γαμος! κατω οι ντεκαβλέ θεσμοί, ζήτω ο ερωτας! Το παιχνιδακι ειναι στειο αλλα μου σπαει τα νευρα το ρημαδι. Συνεχεια στην τελευται κατηγορια του σαλιγκαριου με βαζει το σκασμενο. Που θα παει όμως...

@kwlogria:: εμ βεβαια, ήρθαν τα γραίδια να μας δειξουν οτι είναι πιο γρηγορα πιστολια καταλαβες δηλαδή; -:)))))) Το'ξερα οτι θα ενθουσιαστεις, παω αν ξαναπαιξω μπας και καλυτερεψω τις επιδοσεις μου, γαμω τη στάνη μου, μεσα.

exitmusician είπε...

Πορευτήκαμε αργά άμα τη επιστροφεί μας, Ξωτικό μου, αλλά η δουλειά που είχε συσσωρευτεί μας ανάγκασε να κινηθούμε ταχύτερα από το ανθρωπίνως δυνατόν, μοιάζοντας με τους τάρανδους που προσπαθούν να ξεφύγουν από τα βέλη του αξιότιμου κ. McCain.

Φράνσις είπε...

@exitmusician:: να προσεχεις τη (λυσ)Σάρα με την καραμπίνα... Φιλιά.