Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2008

Erection woods

Οσοι πήγατε, ή θα πάτε, να έχετε την ευχή μου! Οσοι δεν πήγατε , όπως η μουρόχαβλη αφεντιά μου, χάσατε την ευκαιρία, κατά τεκμήριο, μιάς γερής δόσης ζωντάνιας κι ερωτισμού.
Ποιά botox και επεμβάσεις ανόρθωσης ; Το ελιξήριο της νεοτητας παίδες βρίσκεται κρυμμένο στην ιδιοτυπη αγία τριάδα: στοχασμός, rock, σεξ. Η' για να το πω διαφορετικά, ο μονος τρόπος για να γεφυρώσουμε τα δύο άκρα του είναι μας, το πάνω και το κάτω κεφάλι. Αφεθείτε στα ηλεκτρισμένα χάδια της μουσικής, και μετα είναι σίγουρο πως θα του/της πείτε με περίσσιο θάρρος : Do you wanna?(make love to me) . Οι Kooks ελάλησαν.

auburn kate

(εμφανίστηκε χτες, και έμαθα πως ξεσάλωσε, όπως και το οτι είναι ακομη πιο φαρδιά, μα πολύ φαρδιά, η κυρά Beth Ditto αυτοπροσώπως ).

(Δηλαδή τόοοσο φαρδιά; FERNANDO BOTERO-Desnudo sobre la hierba )

3 σχόλια:

sourgeal είπε...

Ερώτηση: πόσο φαρδιά είναι τελικά το πολύ φαρδιά;;; Όσο μπορεί και χτυπιέται στη σκηνή, καλά είναι νομίζω. Δεν πήγα, θα ήθελα όμως. Αλλά πάλι πολλά θαήθελα...

auburn Kate είπε...

@surgeal:: το τεκνό πανω αριστερά στη φωτό των Κooks σ'αρεσε; Κι ασε το βυτίο να χτυπιέται! Μη μου πεις οτι ο Luke δεν είναι Κ-Ο-Υ-Κ-Λ-Ι;;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Πήρατε μια πολύ μεγάλη ιστοσελίδα, Χαίρομαι εγώ παρατήρησα μέσα από yahoo.