Παρασκευή, 30 Μαΐου 2008

Η φαγούρα

Σημείωση: Την "επιστολή" που θα διαβάσετε , ελπίζω δηλαδή γιατι είναι και κομματάκι εκτενής, μου την έστειλε μία φίλη με mail. Και όπως διεπίστωσα, την πήραν(την επιστολή) ουκ ολίγοι. Αυτό από μόνο του μ' έκανε να υποψιαστώ πως δεν πρόκειται για αληθινή επιστολή εξ ου και τα εισαγωγικά που εβαλα πιό πάνω. Ποιός είναι τόσο μαλάκας να βγάλει το...κλινικό του δράμα στο διαδίκτυο; Η να το εμπιστευθεί σε κάποιο αρκετά κουτσομπόλη ώστε να το κάνει ευρέως γνωστό;
Πάντως αυτή η υποψία δεν μειώνει το δυνητικό ή ήδη υπαρκτό "προφίλ" ερωμένης που σκιαγραφεί το κείμενο. Η' να πω καλύτερα συζύγου; 'Οταν το διαβάσετε θα καταλάβετε τι εννοώ. θα πω μόνο το εξής: κάτι τέτοιες/οι ξεκαύλωτες/οι , σπαστικές/οί σύντροφοι, δίνουν νομιζω επιχειρήματα στο παραπονεμένο έτερον ήμισυ για να τους φορέσει πολλά περιποιημένα κέρατα στην κεφάλα τους. Το αν αυτά τα επιχειρήματα είναι και ακλονητα είναι συζητήσιμο βέβαια...
Εύχομαι να το απολαύσετε και καλού-κακού να κάθεστε. Το στομάχι σας ίσως δεινοπαθήσει απ΄τα γέλια. Η ορθογραφία και σύνταξη δική του!

ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΟΝΗΜΕΝΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ (ΚΥΠΡΙΟΥ)
ΓΙΑ ΤΕΣ ΣΥΖΥΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ
Προς γεναίκαν!
Τον χρόνον που επέρασεν, επάσκησα να κάμω μιτά (ΜΑΖΙ) σου την δουλειάν 365 φορές. Εκατάφερα 18! Δηλαδή πάνω-κάτω μιάν κάθε είκοσι μέρες!
Τες 347 εν τα εκατάφερα επειδή:
. 45 φορές ήσουν ποσταμένη (ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΗ) (παντές τζι είπα σου να τσαππίσεις) (ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΝΑ ΣΚΑΛΙΣΕΙΣ)
. 39 φορές δεν είσιες διάθεση
. 37 φορές ήσουν «πιασμένη»
. 35 φορές είσιες στενοχώρια
. 24 φορές επόνες την τζιεφαλήν σου
. 23 φορές επύρωνες (ΖΕΣΤΑΙΝΟΣΟΥΝ) (εβάλαμεν σου τζιαι έαρκοντίσιον!)
. 19 φορές είπες ότι ενύσταζες
. 18 φορές έπρεπεν να σηκωστείς πρωϊν
. 10 φορές τα σεντόνια ήταν καθαρά τζι έν έθελες να ξιμαρίσουν (ΛΕΡΩΘΟΥΝ)
. 9 φορές εφοάσουν ότι εν να μας ακούσει η μάνα σου
(ζεί τρία φλάτ που κάτω μας)
. 8 φορές εφοάσουν αμπα τζι ακούση μας ο γείτονας
. 5 φορές εφοάσουν αμπα τζιαι ξυπνήσουμεν το μωρό
. 5 φορές ήσουν αναστατωμένη γιατί ο Γιάγκος απάτησεν την Βίρνα!
. 5 φορές έκαμες πως εν άκουσες
. 5 φορές εν έθελες να χαλάσεις το μαλλί σου που ήτουν του κομμωτηρίου
. 5 φορές έκρουσες που τον ήλιον τζι επόνες την ράσσιην (ΠΛΑΤΗ) σου
. 4 φορές εδκιάβαζες ''Αρλεκιν'' τζι έβαλες τα κλάματα
. 16 φορές είπες μου ''Μα σήμερα;''
. 14 φορές είπες μου ''Μα τωρά;''
. 12 φορές είπες μου ''Μα πάλαι;''

Τες 18 φορές που εδέχτηκες, η δουλειά εν ήτουν ''σόϊν'', γιατί:
. 1 φοράν εφοήθηκα πως εχτύπησα σε γιατί άκουσά σε τζιαι εκούγκας (ΕΣΚΟΥΖΕΣ)
. 2 φορές εδιάκοψες για να λιμάρεις το νύσιην του ποδκιού σου που
Εκοράκαν («ΚΟΛΛΟΥΣΕ-ΑΚΟΥΜΠΟΥΣΕ-ΤΡΙΒΟΤΑΝΕ») πάς το σεντόνιν.
. 3 φορές εσκέφτηκα να σε ξυπνήσω να σου πώ.. ετέλειωσα!!
. 3 φορές είδες ραϊσματα (ΡΑΓΙΣΜΑΤΑ) πάνω στο ταβάνιν τζι αθυμήθηκες πως θέλει βάψιμον
. 4 φορές εκόλλησες πας την καρκόλαν (ΚΡΕΒΒΑΤΙ) τζι εν ετάρασσες (ΚΟΥΝΙΟΣΟΥΝ)
. 5 φορές είπες μου ''Χάτε τέλειωνε'' τζιε είσες παράπονον που μετά εν
είχα όρεξην να συνεχίσω.

Τωρά ρωτώ σε..
ΕΝΝΑ ΦΤΑΙΩ ΕΓΙΩ ΑΝ ΠΑΩ ΜΕ ΡΟΥΜΑΝΕΣ;;;;;

auburn kate

( o πιό ντεκαβλέ θεσμός: γάμος, JAN van EYCK- The Arnolfini Portrait )11 σχόλια:

markos-the-gnostic είπε...

ντεκαβλέ. πολύ σωστή περιγραφή.
όσο για τον γάμ των Αρνολφίνι, αυτή όπως βλέπεις είναι έγκυος κι είναι έτοιμη να γεννήσει το μωρό της ΡοζΜαρι (πρόσεξε τα κέρατα της)

Mr.Di είπε...

ντεκαβλέ.... και κατά το Φουκώ, και όχι μόνο, ο χώρος της υποχρεωτικής παραγωγής συναισθημάτων.

auburn Kate είπε...

@markos-the-gnostic::χαχαχαχαχαχα. Αν διαβασεις αυτο το βιβλιο του Norbert Schneider-THE PORTRAIT(ΕΚΔ. Konemman), εχει ολοκληρο κεφαλαιο για τον συγκεκριμένο πινακα ο οποιος βρίθει συμβολισμών. Ακομη και ο τρόπος που εχει σηκωμενο το χερι του ο γαμβρος με τη σκατόφατσα, παραπεμπει στο τυπικο του γαμου τον 15 αιώνα νομίζω.Αρκουσε να σηκωσει μονο αυτος το αριστερο του δεξι του χέρι για να θεωρηθει τετελεσμενος ο γαμος! Αλλα υπαρχουν αμφιβολιες για το αν πραγματι είναι ζευγαρι οι δυο. Οπως και το αν ήταν όντως εγκυος... θα μπορουσε η πτυχωση να ειναι απλως πλουσια και οχι καλυψη για φουσκωμενη κοιλιά ετσι; Επισης αν προσεξεις τον καθρεφτη πισω τους ο οποιος κι αυτος ερμηνεύεται θρησκευτικώς, δείχνει μεσα του δυο προσωπα που στεκονται απεναντι απ΄το ζευγαρι. Ειναι οι δυο μαρτυρες ενας εκ των οποιων είναι ο van Eyck. Τον σιχαινομαι τον συγκεκριμένο πίνακα, γιαυτο που υπονοεί και συμβολίζει, αλλα τον λατρευω απο άποψη τεχνοτροπίας. Χαίρε.

@mr.di: όπως και ο χώρος αναπαραγωγής και διαιώνισης της καταπιεστικής κοινωνίας κατά Ντίντριχ Χενς.Θυμασαι ενα βιβλιαράκι απ΄τις εκδόσεις Επικουρος,Η ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ; Ε, αυτό ακριβώς!

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

"Όχι φίλε μου, δεν φταις εσύ που πηγαίνεις με ρουμάνες"... over...

takis είπε...

Ντεκαβλέ ο γάμος?
Μάλλον ναι...
Τι θα πούμε όμως για τα εξωσυζυγικά "καβλέ"?... δεν είναι αποτέλεσμα του ντεκαβλέ γάμου?...
άρα υπο μία έννοια και ο γάμος είναι "καβλέ"....αφού σε σπρώχνει σε..., Ρουμάνες είπες?

diVa είπε...

αχαχαχαχαχα
αχαχαχαχαχχα
αχχαχαχαχαχαχαχα
χαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχ

ΕΛΕΟΣ MISS AUBURN!
Είναι πολλοί αλλά είναι σκόρπιοι!

[Δεν μπορώ να συνέρθω σου λέω!]

auburn Kate είπε...

@γιώργος χρηστινίδης:: φταις όμως αν είσαι τοσο βολεψάκιας καραμαλάκας που πηγες και παντρευτηκες το φρόκαλο , που αντι να κανει σπονδες στην Αφροδίτη και ν'αναστεναζει ο ολυμπος, παρατηρει τα ραγίσματαστο ταβάνι... over! (Αλλα μήως, λεω εγω τωρα, κι ο στερημενος γαμβρός δεν είναι και πολύ "σόι" στο κλιναρι και αντι να βλεπει η κυράι το Χριστό φανταρο, βλεπει τις ατέλειες του σπιτιού;;;;; over.(Καλημερα φίλτατε φωτογράφε)

@takis:: ορθος ο συλλογισμός σου, αλλά διαφωνώ! Αν προκειται να λούζεσαι τον εφιαλτη του γαμου προκειμένου να κα...εις ε τότε τι να σου πω!(Ναι Ρουμανες αανφερει ο κυριούλης- προφανως θύματα trafficking...)

@diva:: δεν φταιω εγω βρε παιδί μου, ο βλαμενςο με τη φαγουρα φταίει! Ευφραινομαι οταν ξεκαρδίζεστε με τα παραλληρήματά μου( ή δανεικά) κυρία μου.Αλλα επειμενω πως η επιστολη χρήζει μελέτης: δηλαδη αυτη η σπασίκλα, αλλη σταση δεν μπορουσε να εχει ωστε να μη χαλασει το μαλλί; Ε, ρε θυσίες για την καούκα; Και δηλαδη τετοια κλαψα για το κερατο του Γιάγκου προς τη Βίρνα πια. Αφου την ωρα που το διαβαζα για να δεις ποσο ασχετη τηλεοπτικώς είμαι, αναρωτιομουν μα ποιος στο διαολο είναι ο Γιαγκος; Η Βίρνα; Να δει που θα ειναι κανενα φιλικο τους ζευγαρι ελεγα η αφελης. Μετα "ήρθε το ρεύμα" και φασκελωσα τρεις φορες την οθόνη του υπολογιστή. Αυ το ιλαροτραγικο ον που λεγεται άνθρωπας κυρία μου,μην υποκλιθείτε, μουτζώστε.

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Σωστό κι αυτό (βεβαίως).

auburn Kate είπε...

@γιώργος χρηστινίδης::Προτεινω να ξαναδεις το Eyes wide shut.Πολυ προσεκτικά. Προσεξε το τελετουργικο των διαλογων- να επαναλαμβανεται η προηγουμενη ατακα με μορφη ερωτησης. Λεει ας πουμε κατι η Κιντμαν και το επαναλαμβάνει σαν καθυστερημενο ο Κρουζ. Και νομιζω πως η ατακα της Κιντμαν στην τελευταια σκηνη του Εργου , εκει μεσα στο ναο της παιδικης αθωότητας είναι ολα τα λεφτα Γιώργο. Ξαναδες το και ξαναδες το.Ειναι νομιζω κινηματογραφικο δοκίμιο περι απιτιας, γάμου,και δεν συμμαζεύεται. Αναθεμα το Οικογενειακο μου Δικαιο!

sourgeal είπε...

Το καλύτερο ήταν που έπρεπε να την ξυπνήσει να της πει ότι τελείωσε.. Οκέιιιιι :P

auburn Kate είπε...

@surgeal:: εμενα αυτο που με αποτελειωσε ήταν η προσφώνηση "προς γεναίκαν" στην αρχή και η χρηση του όρου "δουλειά" για το σεξ. Είναι σαν αυτυος που λενε Ανοιξαμε σπιτι" σα να λενε ανοιξα φύλο για σπανακόπιτα, ανοιξα μαγαζί κ.λ.π. Μπλιαχχχ και ξανα μπλιαχχχ.