Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

ΜΑΥΡΟ

Αυτο που λεμε Τέχνη, ανέκαθεν πίστευα πως δίνει τις πιό εύστοχες απαντήσεις σε όποιο ερώτημα μας στοιχειώνει. Και πως έχει τη δύναμη να μας παρηγορεί ή να μας ταρακουναει, λειτουργώντας ως καθρέφτης οικείων καταστασεων Σα να έχεις κολλήσει το πρόσωπό σου στο παραθυρο της ζωής σου, η ζωή σου τακτοποιημένη ή όχι μεσα σ' ενα ξύλινο σπιτακι, κι εσύ απ΄εξω την παρατηρείς, απλώνεις το χερι σου και αλλαζεις ό,τι δεν σου αρέσει. Ο,τι θά' θελες να είναι αλλιώς.
Δεν μπορώ να γραψω άλλο. Το ξωτικο πονάει. Λογω εγγενούς "αναπηρίας", θ ' αφήσει 2 τραγουδια να μιλήσουν για λογαριασμο του, το Trouble των COLD PLAY και το what I've done των LINKIN PARK. Αν ο συνδυασμος τους έστω σ΄ επίπεδο τίτλων, αγγίξει τ' αυτια που θελει, και λειτουργήσει με τον τρόπο που επιθυμεί τότε τα πραγματα θα είναι καλά. Γιατι τώρα δεν είναι. Αλλα μπορεί να μη γίνουν ποτέ καλα. Είναι δυνατόν σκάρτο υλικό να δώσει καλό αποτέλεσμα;





( η κυρία αυτή, σέρνει καταρα να βλέπει το είδωλο της πραγματικοτητας στον καθρεφτη κι όχι την ίδια την πραγματικότητα.. J.W.WATERHOUSE- "I'm half sick of shadows" said the Lady of Shalott)




ΑΣΠΡΟ



Είναι 23 χρόνων. Ειναι πρίγκιπας. Είναι γλωσσομαθής. Είναι βιβλιοφάγος. Θεωρείται εσωστρεφής κι ευαίσθητος. Είναι ο γιός της Καρολινας του Μονακό. Ο Αντρέας Καζιράγκι.
Μέγα τεκνό! Με συγχωρείτε, αλλα αν υπαρχουν τετοιοι άντρες, θα εισηγηθώ να σταματήσει ο χρόνος στα 23.

Απολαύστε πρόσωπο και κορμάρα κυρίες και κύριοι. Για τα υπόλοιπα προσόντα του δεν γνωρίζω. Ενδεχομένως όλα τα παραπανω να είναι εντελώς τυπικά. Ν΄ ανοίγει το στόμα του ας πουμε και να προκαλεί καταστροφή. Δνε το γνωρίζω. 'Οπως επισης δεν γνωρίζω πως συμπεριφέρεται στις ερωτικες του σχέσεις. Ισως ακολουθεί την "τακτική James Bond", να "πηδαει" παντρεμένες αποκλειστικά, γαι τον απλούστατο, κατα James Bond, λογο ότι αυτές δεν έχουν συναισθηματικες απαιτήσεις.... Μαλιστα.

Σας τον παραδίδω. Γιατι να μου λείψει; Μήπως είναι δικός μου;



(για να μη λετε πως σας βασανιζω με καλοκαιρινά κείμενα. Παρτε λοιπόν κατακεφαλα το πανέμορφο μειράκιον τώρα, που καίει περισσότερο απ΄τον καλοκαιρινο ήλιο.)


auburn Kate





5 σχόλια:

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

δικός σου ο καζιράγκι. Μήπως, όμως, είναι λίγο μικρός για σένα;
:)

Φράνσις είπε...

@ σπύρος: Γλυκό μου χερουβειμ, τα "μικρα" ως γνωστον εχουν αντοχες... πολλες αντοχες. Και άλλωστε όταν καταδεχτεςι να κανεις αυτοψια στη φατσα μου τοτε θα καταλαβεις ποιός είναι ο μικρός και ποιός είναι ο μεγαλος! μουτς μουτς μουτς.

BeBe είπε...

ΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟΠΟ!
Και 23 έ; Μια χαρά. Εντάξει μωρέ, τί είναι 2 χρονάκια..Σγα!
Καλημέρα μας κυρία μου

BeBe είπε...

Α! Και μόλις διαπίστωσα πως είναι ακριβώς 2 χρόνια. 8 Ιουνίου αυτός, 8 κι εγώ. ΤΕΛΟΣ. Είναι το πεπρωμένο μου.
χοχοχοχ

Φράνσις είπε...

@bebe: ό,τι υπολογισμούς και να κανεις το νεχει καπαρωμενο άλλη.Κληρονομος βιομηχανίας μπύρας... αλλα είναι αγγελομορφος έτσι; φιλια.