Τετάρτη 13 Ιουνίου 2007

Ρουχα, προαιρετικά...

Νομίζω δεν χρειαζεται κανενα συνοδευτικο σχόλιο από εμένα. ΑΥΤΗ η πραγματικοτητα, είναι η μόνη ανεκτή από τον ψυχισμο μου, και οι αγαπημενοι φίλοι μου, bloggers ή μη, και τα βιβλία και ο κινηματογράφος και το νερό και το σεξ και ο έρωτας και η μουσική και η αγαπη και η φωνή του και ..... πάω να βουτήξω.


auburn Kate

αν ανοιξετε αυτή την πόρτα, θ' ανταμειφθείτε)

4 σχόλια:

2Σx2 είπε...

Και μετά λες εμένα σαδιστή. Αν ξαναβάλεις τέτοιες φωογραφίες θα γίνω επικίνδυνος! Κάθομαι και πήζω καλοκαιριάτικα και εσύ μου βάζεις παραδεισένια τοπία. Ανήθικο! :)

ggk είπε...

Πω πωωωωω..... αναρωτιέμαι πόσο καιρό χρειάζεται να δουλεύω για να πάω εκεί!!! Θέλω, θέλω, θέλω!

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

ε, εντάξει, κάνε μας κουρέλι τώρα...

Φράνσις είπε...

@2σχ2: γλυκο μου σχιζοειδές πλασμα, ποτε δεν είμαι σαδίστρια με ανθρωπους που γουσταρω.ΠΟΤΕ.Ουτε ανήθικη είμαι.Ετσι νομιζω τουλαχιστον. Εγώ δε θα παω διακοπές μαλλον, παλι. Δεν έχω λεφτα. Και αν παω θα είναι για 2 μέρες. Ενταξει τώρα; Και θα μ'αφησετε μόνη μου στην κόλαση.Μακια καλο μου και μη μου στενοχωριέσαι είπαμε!

@ggk: Κοντοζυγώνει φανταζομαι ο καιρός που θα παρεις άδεια ετσι δεν είναι; Αντε τυχερή! χαιρετώ σας κυρία μου.

@σπύρος: Το χερουβείμ δε γίνεται ποτε κουρέλι. Κι όταν πα' ελπιδα γίνεται, αρχίζει να κελαηδαει μ' αυτη την ςξαίσια φωνή του και το ξεχναει και το ίδιο.Δεν ε΄χω την ψυχικη δύναμη να σε κανω κουρελι Σπυρούλη μου.Το ξωτικο ειναι πολύ μαμούχαλο! ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ