Τρίτη 2 Μαρτίου 2010

Ολοταχώς στην κουνελότρυπα

Ανέκαθεν πίστευα πως το να εχεις γεννηθεί το μήνα που πέθανε η Βιρτζίνια Γουλφ και η Ντάϊαν 'Αρμπους (τις οποίες υποδύθηκε-κατά διαβολική σύμπτωση- η ίδια ηθοποιός) δεν προμηνύει κάτι φωτεινό και χαρούμενο. Και σας το λεει αυτό καποια που θαυμάζει και τις δύο.
Απόδειξη της κατήφειας είναι το οτι για την Ελλάδα, ο Μαρτης είναι μήνας των φορολογικών δηλώσεων, κακό χρόνο να' χουν, και φέτος μαλλον θα επαληθευτεί πλήρως το προσωνύμιο "γδάρτης"... Λίγο τον ποδηλατη και τους συν αυτώ, ν'ακούσετε, θα καταλαβετε γιατί.
Το μόνο θετικό σημάδι για μενα, είναι η επερχόμενη προβολή της Αλίκης , δια σκηνοθετικής χειρός Τιμ Μπάρτον.
Οι καθ' εξιν ονειρευτές, οι έχοντες "λοξή" ματιά και σκέψη, οι μη επαναπαυόμενοι στις απαντήσεις αλλά που σκαλίζουν επίμονα για ερωτήματα, και πάνω απ΄όλα αυτοί που έχουν την αχαλίνωτη φαντασία δεύτερο σπίτι τους, παρακαλούνται να ετοιμάσουν υποδοχή.
Ας προσέχουν μόνο τον αυταρχικο Λαγό-ακόλουθο της Βασίλισσας, που ψάχνει εναγωνλιως τα γάντια του. Και δύο φορές, να φυλάγονται απ΄την ίδια τη Βασίλισσα, η οποία έχει μία μανία πρώτα να καταδικάζει σ' αποκεφαλισμό τους πάντες, και μετά να τους κρίνει...

auburn Kate

Υ.Γ.: Θα συνιστούσα στον κύριο Επόπτη 'Ολι Ρεν, να παρακολουθησει επειγόντως την ταινία, ή ακομη καλύτερα να διαβασει το βιβλιο, δεδομένου ότι η Ελλάδα συγκαταλέγεται κατά την αργκό της Κοινότητας, στα PIIGS. Εκεί θα δει πως η Αλίκη συναντά, μεταξύ άλλων, και ένα μικρό γουρούνι το οποίο κλαίει σαν μανιακό και φτερνιζεται. Και ησυχάζει μόνο όταν σταματάνε όλοι να το πιλατεύουν και τ'αφήνουν να πάει χοροπηδηχτό προς το δάσος.
Το πιάσατε το νόημα αγαπητέ; 'Αει σιχτίρ(ια) και αφήστε μας ήσυχα εμάς τα "γουρούνια".

"off with their heads!"