Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Ουδέν σχόλιον

'Οποιος νομίζει ότι αυτό που συνέβη χτες ειναι το τελος , πλανάται. Οποιος κλαψουρίζει, και αναφέρομαι στους 300 εκλεγμένους από εμάς, ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ, πάνω απ΄τα πτώματα των 3 ανθρώπων είναι τουλάχιστον υποκριτής. Δεν θέλω να πω τίποτα για τον απλούστατο λόγο ότι κάθε φορά αναλωνόμαστε σε κουβέντες διαδικτυακές ή μη, για τα σκατά που συμβαίνουν και όταν έρχεται η κρισιμη στιγμή, παθαίνουμε όλοι ΑΜΝΗΣΙΑ.
Κάτι ακουσα περί πρόωρων εκλογών... Μάααλιστα. θα φύγει ο Κωπηλάτης, για να επιστρέψει ο Ραφηνιώτης; Ειμαστε σοβαροί; Συνειδητοποιούμε τι ακριβώς γίνεται; Ο Κωπηλάτης, ψηφίζει το απόγευμα το μνημόνιο που υπεγραφη με τον Ευρωπ.Ένωση και το Δ(ο)Ν(η)Τ(ή) με τη διαδικασία του κετεπείγοντος, όπως πληροφορήθηκα. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ ΑΠ΄ΤΙΣ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ;
'Οταν έρχεται αυτή η γαμημενη ώρα της αποφασης, η ώρα που δίνουμε την ψήφο μας, το αναφαίρετο δικαίωμα μας, το πιό δυνατό μας όπλο, και μπλα μπλα, μπλα, ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ. Οι κλάψες εκ των υστέρων, όταν ήδη έχουμε εξουσιοδοτήσει τους ξεφτίλες να χορεύουν στην πλάτη μας, μονο στρουθοκαμηλισμός και αποποίηση της ευθύνης μας ως λαού μου φαίνεται. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΧΤΕΣ "ΚΛΕΦΤΕΣ, ΚΛΕΦΤΕΣ", ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΙΧΑΤΕ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ;
Δεν μπορώ να γραψω άλλο. Είμαστε δέσμιοι της μαλακίας μας, η οποία γι άλλη μιά φορά θα εκφραστεί, αν συμβεί αυτο που προβλέπουν οι "μάντεις". Ειμαι σίγουρη. Πάρτε το χαμπάρι, οσο συντηρούμε το "καραγκιόζ μπερντέ", αυτή την εναλλαγή της ξεφτίλας, τίποτα δεν μας σώζει. Ποιό είναι το αποτέλεσμα της χθεσινής ογκώδους ,απ΄οτι εκτίμησαν, διαδήλωσης; Πείτε μου. θα ανακαλέσει ο λυσσασμένος τα μέτρα; ΟΧΙ. Αυτό κάτι πρέπει να μας λέει. Ειμαστε άξιοι και δέσμιοι των σκατοεπιλογών μας. Τέλος.

auburn Kate
( μπορει η ομορφιά να λειτουργήσει πυροσβεστικά; Sir FRANK DICKSEE- Startled )

8 σχόλια:

markos-the-gnostic είπε...

ευτυχώς με έβγαλες λίγο από το σκοτεινό κλίμα με τον ωραίο πίνακα που έβαλες

tzotza είπε...

ειπα μετα απο τοσο καιρο που σε διαβαζω να σχολιασω...
απλα ητανε λες και ακουγα και εγω τον εαυτο μου να μιλαει..
και λιγα ειπες...
ετσι και χειροτερα...
και ξερεις κατι;
αν πηγαιναμε σε εκλογες τωρα...
ξερουμε ολοι ποιοι θα ψηφηζανε παλι.ειχα μια συζτηση χθες και το ακουσα με τα ιδια μου τα αφτια!
αρα;
δεν βγαζει μυαλο ο ελληνας...
δεν βγαζει...

καλημερα
να την κανουμε τουλαχιστον οσο μπορουμε...
:)

xtsanos είπε...

Δεν είναι τα μέτρα το διακύβευμα, ούτε φυσικά το βόλεμα που θα χάσουν πολλοί. Το θέμα είναι ότι η αδράνεια μας (μπροστά στην κάλπη, στη διαφθορά, στο βόλεμα) μας έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων και τώρα τρέχουμε με μεθόδους σοκ να συμμαζέψουμε τα ασυμμάζευτα.

Φράνσις είπε...

@markos-the-gnostic:: αχ μωρε marko, χαίρομαι που σ' αρεσει αλλά εγω δεν μπορω να τον χαρώ. Δεν ακουσες πάλι, αρχισε το σφυροκόπημα... Παιδί μου, αυτός όντως θα φέρει την Αλλαγή... θα μας κανει αγνωριστους.

@tzotza::τιμή μου που με διαβάζεις! Αντεύχομαι καλημερα, αν και δεν τη βλεπω τη ρημάδα.

@xtsanos:: όταν εχεις δίκιο συγχίζομαι.Δεν ξερω αν τελικά ολο αυτο το λούκι, θα συνεπαγεται όντως ξεβόλεμα,με την έννοια της αποκατάστασης τυχόν αδικιων που εχουν γίνει σε βαρος των πολλών, απο μερικούς τσογλαναραίους. Αλλα ακουσα και τον διακανονισμό του κυρίου Χριστοφοράκου, κατι για καταβολη 1,5 εκατομμυρίου ευρώ στη Μίζενς... Εχω φραγκα, πληρώνω, και ξελασπώνω! Ετσι; εχω χρημα, το οποιο ενδεχομενως να ειναι παράνομα αποκτηθέν, και οταν με τσακώσουν και το νομικο προσωπο στο οποιο εργαζομαι, ενω ειναι κοινο μυστικο οτι εχει ειδικα κονδυλια για "δώρα προς τρίτους", μολις με γραπωσει η Δικαιαοσύνη και μενα κι αυτο, μου προτεινει διακανονισμο, ωστε να της δώσω τα λεφτα που θα αναζητησει απο μενα το Δημόσιο/η Δικαιοσυνη κ.λ.π. καταλαβα σωστα; Αυτο γινεται; Δηλαδη, ειμαστε εντελως ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ; Αν το Χ νομικο προσωπο, ξερει και εχει ως πολιτικη να δωροδωκεί αξιωματούχους,δια των στελεχών του, οταν γινει η στραβη και βγει στη φορα το τι γινόταν, νομιμοποιείται να ζηταει μετα και τα ρέστα απ΄το στελεχός του;;;;!!!!
Δηλαδή , σου δινω λευκη εντολη "λάδωνε όποιον μπορεις" και μετά σου κανω αναγωγή και ζητάω τα λεφτά που θα μου ζητησουν. Ε, ας το διαολο! Θα το ξαναπώ, εχεις δικιο κατ'αρχην, αλλα ποιος θελει τετοια σκατομετρα μου λες; Αυτοι που αθ τα υποστουμε, δεν ειμαστε οι 300... Αυτοι, να εισαι σιγουρος, δεν προκειται αν μπουν στον κοπο να κανουν σταθμιση "αυτο αθ το παρω, αυτο όχι, εδω θα κανω οικονομια, δεν θα παρω σύνταξη, θα ψοφησω γαι ψίχουλα". Αυτο κατι πρεπει να μας λεει.

Unknown είπε...

Ε ναι, πάντα είσαι δέσμιος των επιλογών σου...
Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πρέπει να προσπαθείς να αναιρείς τα λάθη σου...
Όσο μπορείς...

Φράνσις είπε...

@Darthiir the Abban:: πες μου ποσες φορες που να τους κουλαθουν τα χερια! δεν ειχαν την ευκαιρια να αναιρεσουν τις επιλογες τους και ΔΕΝ το εκαναν. Δεν μπορουσαν, δεν γνωριζαν; Εξαπατήθηκαν;

Kwlogria είπε...

Ρε δεν έχουμε ελπίδα άμα δεν αλλάξουμε μυαλά και μεις δεν φαίνεται να αλλάζουμε! ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ!

Unknown είπε...

Πάμπολλες...