Παρασκευή 14 Μαρτίου 2008

Φιλέτο από χαμηλά...

Πρέπει να είμαστε περήφανοι για τις τηλεπικοινωνίες μας αδέλφια. Η Ελλαδα του broad band και του double play, θριάμβευσε και πάλι. Εγώ θα γιορτάσω σίγουρα την παγκόσμια ημέρα της μπριζόλας και της πεολειχίας. Ως γνωστόν, οι πεινασμένοι blow jobs ονειρεύονται. Ετσι λοιπόν ο αγαπητός μας ΟΤΕ στα πλαίσια της τόνωσης της "πιό σταθερής μας σχέσης", με φιλοδώρησε χτες με ένα ωραιότατο τσ*****ι, ή για να είμαι ακριβέστερη μου το εδωσε με το στανιό, μέσω της απαράμμιλης ικανότητας του συνεργείου αναβάθμισης δικτύου.

" Ε, συγγνώμη, τα τηλέφωνα στην πολυκατοικία μου δεν εχουν σήμα πόλεως, συμβαίνει κάτι;"
ρωτάω η αφελής ευγενική, τον τύπο που επί μία ώρα πασπάτευε το κουτί στον τοίχο.
" Ναι το ξέρω, έκανα μια αλλαγή, θα επανέλθουν μην ανησυχείτε".
Γιατι ν'ανησυχώ χρυσέ μου ανίκανε; Ν'ανησυχώ που έχω μείνει μία ολόκληρη μέρα χωρις σταθερό; Η' που έκανα πλούσια την ψιλικατζού της γειτονιάς μου αγοράζοντας κάρτες για το κινητό; Η' που έπρεπε να στραγγαλίσω την απίστευτη οργή μου στα πλαίσια της ευγένειας για να μην στείλω στο διάολο τον ευγενικο κατα τα λοιπά , υπάλληλο που προθυμοποιήθηκε να καταχωρήσει το περιστατικο στα επείγοντα;
Τρέμω τη στιγμή που θα γυρίσω στο σπίτι και δεν θ' ακουσω τον καθησυχαστικό ήχο. Γιαυτο σας λέω, η μερα της μπριζολας και του διαχρονικου καημού του άντρα, τώρα έχουν και την υποστήριξη των ΔΕΚΟ. Αν και δεν κατάλαβα γιατι πρέπει να περιορίζεται μόνο στα αρσενικά αυτος ο νταλκάς... Κύριοι( και κυρίες ,εγώ δεν έχω πρόβλημα επ'αυτού), πως δείχνετε τον σεβασμο που πρέπει στην "κυρά" σας ε; Με μία βαθύτατη υπόκλιση.Και ο νοών νοείτω.
Για μία πάντως σύντομη και πολύ πετυχημένη υπενθύμιση της λανθάνουσας λειτουργίας της σημερινής μέρας, διαβάστε αν επιθυμείτε, το ποστ του αγαπημένου μου χερουβείμ .
Δεν έχω να πω τίποτ' αλλο. θα εκφραστώ άσχημα και είναι κρίμα να μαγαρίσω τον πίνακα που θα σας χαρίσω παρακάτω. Κλείνω με μία φράση του Αλέξανδρου Μπάρα: " 24ωροι αιώνες τον έκαναν νευρασθενή χωρίς να τον δαμάσουν".

auburn kate

( ποιός κύριος θα ήθελε μία "εξυπηρέτηση" από αυτή την κυρία; JOHN W.WATERHOUSE- Circe invidiosa)