Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

Καταστολή

'Οχι αυτή η ντυμένη με τις σκουρόχρωμες στολές, τις ασπίδες και τη λοιπή "απαλή" εξάρτυση που βλέπουμε συχνα πυκνά στους δρόμους του κέντρου. Ας πούμε μπορει κανεις να μου λύσει την απορία ,γιατι κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, απ΄το πρωί υπάρχει μια κλούβα της ελληνικής αστυνομίας στη γωνία των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Ακαδημίας; Το everest φυλάνε, το Νομικό Συμβούλιο του Κρατους φυλάνε, το Δικηγορικό Σύλλογο που είναι ένα τετράγωνο παραπέρα φυλάνε; Οποιος ξερει ας μ' ενημερώσει γιατι το να βλέπω αξημέρωτα τους ένστολους ετοιμοπόλεμους δεν είναι και το καλύτερο θέαμα για τους αγουξυπνημένους οφθαλμούς μου.
Για την άλλη καταστολή μιλάω, το χουχούλιασμα, κυρίως όταν ξερεις πως η επόμενη μερα του χουζουριού είναι εργασιμη. Εισηγούμαι τη δημιουργία σωματείου των 2 εργάσιμων ρε παιδιά. Πέμπτη ,Παρασκευή και μετά " θα κάαααααθεσαι " που έλεγε κι εκείνος ο παλιός ηθοποιός.
Αλλα βασική προϋπόθεση για να αράζεις με την πρέπουσα ξεγνοιασιά είναι ο παχυλός τραπεζικος λογαριασμός. Οπότε, αγαπητά μου, όταν πάψουμε να καθόμαστε στα οπίσθιά μας, τότε και μονο τότε θα δημιουργηθεί η ποθητή εβδομάδα.
Επί του παρόντος ας παρηγορηθούμε με μερικους άξιους αποφοίτους της Ξαπλωτικής σχολής.
Παρακαλώ, τεντωθείτε καλά, καλά , εισπνεύστε οξυγόνο χωρίζοντας τα σαγόνια σας και χαλαρώστε.
Οδηγίες χρήσης εδώ , εδώ, εδώ ,κι εδώ .
Αντε, καλό Σαββατοκυριακο(!) και καλά να περάσουμε , όπως λεει κι ενας πολύ αγαπημένος μου.

auburn Kate