Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

Μονομαχία στο Ελ Μεζουράντο

Το να κάνω σχόλιο σωματοτύπων εν προκειμένω, θα μ' εβαζε πιθανότατα στο τσουβαλι με τους πολιτικά μη ορθούς. Γιατί; Γιατί ο πιό αυθόρμητος τρόπος να εκφράσω την απέχθειά μου θα ήταν να χρησιμοποιήσω γλώσσα που τραβάει την προσοχή στη διαφορά. Κάτι που σύμφωνα με τον ορισμό που δίνει ο 'Εκο στην πολιτικώς ορθή γλώσσα, απαγορεύεται.
Οπότε, θα κάνω μια "ανώδυνη" πρόταση. Κοιτάξτε τα παρακάτω κορμιά και συγκρίνετε. Σκεφτείτε πόσοι άνθρωποι πλουτίζουν, επιδή κάποιοι, και είναι εκατομμύρια αυτοί, δεν μπορούν για διάφορους λόγους, να έχουν το κορμί της πρώτης κυρίας. Η οποία απέχει πολύ απ΄τα ανορεξικά κορμιά-κρεμάστρες των catwalks. Την κάνει αυτό μη-κορμάρα; Νομίζω πως όχι.
Σκεφτείτε επίσης αν η δεύτερη κυρία είναι ευτυχής. Κάτι το οποίο δεν αποκλείω. Δεν ξερω αν, και πόσο, αμείφθηκε για να ποζάρει στον συγγενή(νομιζω εγγονό ) του κυρ Freud. Αυτο όμως που αλλες κορμαρες μοχθούν ν' αποκτήσουν με εξαντλητικές δίαιτες, αυτή το πέτυχε εκθέτοντας ανερυθριάστως την αλήθεια της.
Για μένα το ερώτημα, έχει ως εξής: πόση αλήθεια αντέχουμε; Μπορούμε να την κοιτάξουμε με γυμνά μάτια; (ο ήλιος καίει ιδίως το καλοκαίρι, αλλα αν τον αντικρύσουμε καταματα θα τυφλωθούμε...)

auburn Kate

( προσοχή δαγκώνει..,Hon.JOHN COLLIER-Lilith )

( προσοχή πλακώνει, LUCIEN FREUD-Benefits Supervisor sleeping )

10 σχόλια:

markos-the-gnostic είπε...

Μα τι λες; Ποιος τις γαμάει τις ανορεξικές; Λίλιθ και πάλι Λίλιθ, forever!!!!!

Kwlogria είπε...

Με τα πρότυπα του κώλου, οι μισές αντιδράνε και είναι σα χαβούζες και οι υπόλοιπες αποστεωμένες. Λίλιθ ρε πούστη, Λίλιθ!

Φράνσις είπε...

@markos-the-gnostic:: αμ τις γαμαει marko μου, τις γαμαει! Σου θυμιζω οτι η Λιλιθ, σύμφωαν με την εβραική παραδοση, ήταν η πρωτη γυναικα του Αδάμ... η οποία μεταφορφώθηκε στον κατηραμενο όφι, για να τον εκδικηθει οταν ο Θεουλης του εφτιαξε την Εύα.Πάντως ο Μαρκ Τουαίην έχει γραψει πως η Εύα αποκλειεται αυτο που εφαγε αν ήταν καρπουζι του Αμερικανικου Νότου, τα οποια θεωρει ο Τουαίην βασιλιάδες των φρούτων.και ο λογος που δεν ηταν αυτο που εφαγε; Δεν μετανόησε λεει!Η Λίλιθ είναι Κ-Ο-Ρ-Μ-Α-Ρ-Α.

@kwlogria:: εχετε απολυτο δίκιο κυρία μου .Απολυτο όμως. Οσο για τη Λίληθ, δες το συλλαβιστο σχολιο θαυμασμου που εγραψα στον Μαρκο. (Σου'ρχομαι).

Φράνσις είπε...

@amrkos-the-gnostic::(2): εννοουσα ΜΕΤΑΝΙΩΣΕ. Αν δεν μετανοουσε προφανως, κατα τον Τουαίην, θα ήταν αυτο ενδειξη ότι ειχε φαει κατι θεικό.

mistiriO/S είπε...

Μακριά από πρότυπα εικόνας!

Φράνσις είπε...

@mistirios:: κοντά σε προτυπα λογου όμως;;;;;

mistiriO/S είπε...

Kate είμαι σε μία φάση όπου αποβάλλω σιγά σιγά όλα τα δόγματα και όλα τα πρότυπα. Γιατί μόνο όταν όταν μπορείς να δεις τα πράγματα με τα μάτια ενός παιδιού που πρωτοβλέπει τον κόσμο βλέπεις πραγματικά.

diva είπε...

Κι όμως
οι άντρες προτιμούν τις αναγεννησιακές
Οι γυναίκες τους θέλουν ..λεπτεπίλεπτους (μάλλον για να τους "σουτάρουν" εύκολα)

Ανώνυμος είπε...

Οντως επειδη το θεμα ειναι ευκολο και η απαντηση ευκολη και εχει ηδη δωθει θα απαντησω κι εγω στα αμιληκτα ερωτηματα:

ΘΕΑ η Λιλιθ

Φράνσις είπε...

@mistirios:: μα συμφωνώ απολύτως! Join the club of observing-toddlers my friend.

@diva::κυρια μου αν κρινω απ΄τα μπουγελα που κυκλοφορουν με τεκνά, μαλλον εχετε δίκιο! Αλλα αν κρινω απ΄το πως ξερογλύφονται τα τεκνά, ενώπιον φωτογραφιών ή σαρκωμένων "μωρών" με ιδανικες αναλογίες(όταν τα μπουγελα απουσιάζουν) τότε θα συνεχίσω αν εχω τις αμφιβολίες μου.Μωρε λες να ειχε δικιο η Βαμβουνάκη; "Η αγαπη ερχεται απο αλλου" λεει σε έαν διήγημά της, όπου η σύζυγος πιανει τον σύζυγο να εκδηλωνει μαναισμενο ενθουσιασμο για μια "ξανθιά εμ πεταχτό στήθος" που ειδε στην τηλεόραση... Και όπως λεει και το λατρευτο μου χερουβείμ (Ανά)βυσσος η ψυχή του ανθρώπου.

@undercontrol:: ευλόγησοοοοοον! (Πως το παθατε και μας επισκεφτήκατε φίλτατε; :))))