Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Τα ωραία γονίδια

Επειδή κατι ακουσα τις προάλλες, προχθες συγκεκριμένα, σχετικά με μία έρευνα( ιδου σε τι μαλακίες απορροφώνται τα κονδύλια κυρίες και κύριοι) για τον "παραδοσιακό άντρα" (εδώ θα μου επιτρέψετε να εκδηλώσω την αλλεργία μου) ο οποιος εχει τα εξης χαρακτηριστικά: είναι πολλα βαρύς (μεγάλε ποσα κιλα ζυγίζεις;), δεν χρησιμοποιεί καλλυντικά παρά μόνο αφρο ξυρίσματος( ο άνθρωπος του Κρο Μανιόν στο κρεβάτι σας), δεν ανεχεται τις γυναικες που μιλανε για "αντρικά " σπορ( ίσα μωρη που εμαθες και το φάουλ να ούμε), δεν πατάει στη κουζίνα( προφανως πατάει μόνο για να πιει νερό αλλα είναι τοσο αχρηστος "τουρίστας" που μεχρι να βρει τα ποτήρiα εχει πεθάνει απ΄τη δίψα) και γενικά είναι retrosexual( ο κτηνάνθρωπας έχει και τίτλο κυρίες και κύριοι) και επειδη μου αναβουν τα λαμπάκια επικίνδυνα , λεω να σας προσφερω μία οπτική αντιπαράθεση μεταξυ του άντρα του πολλά βαρύ και του άντρα νέας κοπής. Κατά μαχητον τεκμηριον τουλάχιστον. Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν επικαλούμαι τους συγκεκριμένους ως αντιπροσωπευτικα παραδείγματα επειδη ακριβως δεν τους γνωρίζω προσωπικά, αλλα ως παραδειγματα προσωπικής απαρέσκειας και άκρατης ευαρέσκειας .-:)))))
Εχουμε λοιπόν το ένα αγοράκι και το άλλο αγοράκι . Και στο Θεό σας, όποιος κι αν είναι αυτος, δεν μ' ενδιαφέρει, δεν θα προτιμούσατε τον δεύτερο;
Είναι βεβαιως οι κύριοι Αμπτουλάχ Οτσαλάν και Ορφέας(ααααααχχχχχ) Αυγουστίδης.
Εύχομαι να υγιαίνετε.

auburn kate

UPDATE: αν θέλετε μία καλη δόση γέλιου μπείτε εδώ . Κανονικό περιβόλι!

8 σχόλια:

Γιώργος Χρηστινίδης είπε...

Άλλο πάλι και τούτο!

Φράνσις είπε...

@γιώργος χρηστινίδης::-:)))))) αυτό λέω κιεγώ, αλλο παλι και τουτο. Γιατι βρε θα προτιμουσες τον Αμπντουλαχ εσύ;!!!!! Μπλιαξξξξξ.

Bliss είπε...

hahaaa wraio postaki!!

gia ola ftaine ta atima ta gonidia

sourgeal είπε...

Ε.. χμμμ.. σου αρέσει ο Αυγουστίδης ε; Τον έχω γνωρίσει κάπου κάποτε και μου κανε εντύπωση πόσο φευγάτος είναι.. Θα τον προτιμούσα any day από τον Οτσαλάν, αλλά βρε κοπελιά, κάτι σε ποιο ενδιάμεσο δεν βρίσκεται;; (ενδιαφέρουσα σύγκρηση..)

Mr.Di είπε...

Δεν με αφορά, αλλά αν ήταν αλλιώς θα προτιμούσα τον Οτσαλαν για να μπορώ να ονειρεύομαι ευκολότερα

Φράνσις είπε...

@bliss:: χαιρομαι για την επίσκεψη σου, αλήθεια.Οσο για τα γονίδια, μαλλον εχει μια ρατσιστικη αιχμη το ποστ, και δεν τη γουστασρω, αλλα ότνα κοιταζω αυτο το τεκνό και θυμαμαι ποιοι είναι οι γονεις του(Τζομπανάκη- Αυγουστίδης) ΄τοτε λεω κι εγω γαμω τα γονιδια τα ρημαδιασμένα. Αλλα να εισαι σίγουρη πως η όλα βελτιώνονται πλεον... εμφανισιακώς τουλαχιστον.

@surgeal:: τρελαινομαι,οχι απλως μ'αρέσει. Δυστυχώς δεν ειχα ακομη την ευτυχία να τον γνωρίσω ή την δυστυχία, δαιλεγεις και παίρνεις.να φαντστει οτι οσες φορες εχω αντεξει μερικες σκηνες απ΄αυτο το "Φορεσα κοκκινα γυαλια" το κανω μονο και μονο γιαυτον. Ηθελα να'ξερα η Παπουλια δεν τον εχειστριμωξει σε καμια γωνία ανήλιαγη; Απ' οτι ξερω είναι "καπαρωμενος"... Ενδιαμεσο είπες;χμμμμμ. Τι λες για το τεκνό με brais and looks που ενδεχομενως γνωρίζεις ήδη; :)))))

@mr.di:: αχαχαχαχαχα. Δηλαδη παλι εξ αντανακλάσεως ρε παιδί μου το επιθυμητό; Σε καμια περίπτωση τον κτηνάνθρωπο.Μονο πεθαμένη!

mrs Smith είπε...

χα χα χα χα χα χα
Θα προτιμήσω την κουρτίνα Νο 3 που έχει τον Hugh Jackman με μια πετσετούλα μπάνιου γύρωθέν του... :) διότι όταν μπορεί έστω και φαντασιακά να συνδιαστεί η παλιά με την νέα κοπή έχει περισσότερο ενδιαφέρον...

Μα πού τον σκέφτηκες τον Οτσαλάν? α πα πα πα :)

Φράνσις είπε...

@mrs smith:: κι εμενα μ'αρεσει ο Τζάκμαν! Πολυ.ιδιως στο Fountain του Αρονόφσκι. Μη μου πεις οτι δεν ήταν πολυ σεξι επιστημονας; οσο για τον συνδυασμο παλιας και νεας κοπης, είμαι πολεμιος της επιμειξίας! Ασε ναδουμε (και να παιδεψουμε:)))) κανενα τεκνό που ΔΕΝ θα νομιζει πως οι γυναικες γεννηθηκαν για να το υπηρετουν. καλως ήρθες.