Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2008

Μικροαστικά δράματα

Είχα σκοπό ν'ανεβάσω κάτι γιαυτήν την ιλαροτραγωδία χρώματος "video blue" που έχει καταλάβει όλα τα ΜουΜουΕ, εδώ και μερικές εβδομάδες. Αλλά μία κουβέντα που ειχα χτες βράδυ με καποιον πολύ αγαπημένο μου, μ΄εκανε ν'αλλάξω γνώμη.Αρκετά ασχοληθήκαμε(;) με τις μπουγελόφατσες που γκομενίζουν, χόρτασε το ματι μας με μύστακες μεγέθους Salvador Dali, που στεφανώνουν προγούλια, μπάκα και φαλάκρα που θα έλεγε κι ο Τατσόπουλος. Αει σιχτιρ πιά. Ας επιδοτήσει επιτελους το ελληνικο κράτος την πορνό βιομηχανία, αφού αυτο που αντελήφθην εγώ μέχρι στιγμής ειναι οτι ολοι χωράνε στο σεξ ρε παιδιά. 'Ολοι βολεύονται.Μωρε κι ας είσαι μπουγαδοκοφινο, τριχωτό ον που έμεινε στασιμο στην εποχή του ανθρώπου του Κρο Μανιόν,όλο και κάτι θα βρεθεί και για σένα. Να ας πούμε αν κοιταχτούμε όλοι στον καθρέφτη μας, θα συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά μας.Μιά ματιά στις πρόσφατες φυλλάδες, για σύγκριση αρκεί... Αυτο δεν μας διδάσκουν και τα "ασεμνα" έργα τόσα χρόνια; 'Αμα σε καταλάβει η πανίσχυρη libido, δεν βλέπεις τίποτα... Η' τουλάχιστον δεν βλέπεις με την ιδια αυστηρότητα που θα έβλεπες υπο άλλες συνθήκες.
Αει σιχτιρ λοιπόν, επειδή σαν πολύ εχουμε στομώσει μου φαίνεται απ΄τη ασχήμια, φυσιογνωμική και Ηθική και Πολιτική.
Προτεινω να ξεκουράσετε τη ματιά σας κοιτάζοντας εδώ, εδώ, εδώ, εδώ κι εδώ για μερικά αληθινά, θελω να πιστεύω, όμορφα προσωπα. 'Αντε γιατί σαν πολύ μου φαίνεται ασχολουμαστε με τα ξενοπηδήματα(για να μην ασχολούμαστε με τους αποχαρακτηρισμούς αρχαίων και το παραδάκι) ισχυρών ανδρών και απελπισμένων γυναικών.

auburn Kate

( και μία εικαστική καλλονή, JOHN W. WATERHOUSE- Chalk study for The Lady Clare )

8 σχόλια:

markos-the-gnostic είπε...

πέστα ρε aub
πάντως η lady clare είναι τέλεια και πολύ ωραιότερη από τα 4 εδώ

diva είπε...

..πολύ σωστά Miss auburn
αλλά καταλαβαίνετε και μόνη σας το εύλογο του κατακλυσμού..
όταν όοοοοολοι τρελαίνονται για σεξ (ν ατο βλέπουν γιατί η συμμετοχή είναι άλλος καημός) κανείς δεν έχει διάθεση να ασχοληθεί με σοβαρά θέματα
Simple & Easy
Καλό Σαββατοκύριακο

exitmusician είπε...

4 κατοστάρικα χιλιάδες αντίτυπα πούλησε η φυλλάδα χτες με τις φωτο από το DVD. Γουστάρουν οι Έλληνες extreme κόλπα στο σεξ, Ξωτικό, δεν εξηγείται αλλιώς. Ποιος λογικός άνθρωπος θα είχε έστω και την παραμικρή περιέργεια να δει πώς πηδιούνται δυο άσχημοι άνθρωποι αν δεν είχε περίεργα γούστα;

Όσο για τις φωτο, μου έφτιαξες την ημέρα με την θεά Gwyneth - πρότυπο ομορφιάς. Ζηλεύω τον τύπο από τους Coldplay που τη χαίρεται...

Φράνσις είπε...

@markos-the-gnostic: σ' ευχαριστω markos :)))) κι εμενα μάρεσει πάρα πολύ η Lady Clare.Αλλα και οι μη...ζωγραφισμένες είναι μια χαρα χάρμα. ¨Αν και εχω μια φρικτη υποψία οτι η κυρια Νικόλ, συντηρει την αλαβάστρινη πμορφιά της μ' ενεσουλες μποτόξ..ουδεμία τέλεια! Χαίρε.

@diva:πολύ σωστά κυρία μου, να το βλέπουν, ν το σχολιάζουν και ν εξαντλούνται σε κουτσομπολιά για να πετυχαίνουν ανορθώσεις πάνω απ΄τα ρούχα.Και πάντα βέβαι με τη γνωστή υποκρισία και ηθικισμό: σα δε ντρέπονται... Αλλα εγώ λεω σα δε ντρέπεται και η κυρια συμβσιούχα που περιόδευε στα καναλαι και τώρα παριστάνει τη θιγμένη. Καλα για ιδιωτική χ΄ρηση το διένειμε το dvd;Δεν ήξερε οτι θα το δημοσιεύσουν; Είχε τους δημοσιευτές που τις άξιζαν, νομίζω.Καλημερα σας.

@exitmusician: είδες , είδες θεά και θέα;!! Αλλα οι υπόλοιπες δεν σου άρεσδαν βρε συ exit; Μωρε ο Cris Martin είναι ποοολύ ωραίο ζωάκι.Αααααχ. Φιλιά.

kakaskimos είπε...

Αν δεν σας αρέσουν οι άσχημοι, μην τους κοιτάτε.
Για άλλους, οι πραγματικά άσχημοι είναι όσοι δεν μπορούν να χαρούν το σεξ. Δηλαδή όσοι δεν μπορούν να είναι άνθρωποι.

diva
Οταν μπορείς και στερείς το σεξ απο τον κόσμο (με διάφορα τερτίπια), μπορείς εύκολα να τον παραπλανήσεις όταν του δείχνεις "διαστροφές".

Φράνσις είπε...

@kakaskimos: κι εγώ ασχημη είμαι...

kakaskimos είπε...

Αν είστε κι εσείς άσχημη, μην κοιτάζετε τον καθρέφτη :p
Αλλά είτε είστε όμορφη, είτε άσχημη, γιατι θεωρείτε ότι δεν πρέπει να έχουν και οι άσχημοι το μερίδιό τους στην ευχαρίστηση?
Η οι πορνογράφοι, σόρυ, δημοσιογράφοι ήθελα να πω, θα έπρεπε να μην "κάνουν τη δουλειά τους" επειδή ο Ζαχόπουλος είναι άσχημος? Γιατι η κοπελιά μια χαρά φαίνεται στις φωτογραφίες (τις ντυμένες, τις άλλες δεν τις έχω δει, καθότι δεν αγοράζω τη συγκεκριμένη φυλάδα)

Φράνσις είπε...

Μαλλον δεν κατα΄λαβες το ειρωνικο του ποστ! Δεν εχω προβλημα με την ευχαρίστηση των άσχημων. Απλως μου τη σπαει η ενασχόληση μ'αυτους τους καραγκιοζηδες που εγιναν "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" και ο νοών νοείτω... Και δεν ξερω σε ποια φυλλαδα αναφέρεσαι. Δεν ασχολούμαι. Εχω σημαντικοτερα πραγματα να μελετήσω απ΄τα υπογάστρια του κυριου και της κυρίας.