Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007

Ο ργανισμός Τ αλαιπωρίας Ε υερέθιστων

Δεν κομίζω γλαύκας στας Αθήνας. Είμαι σίγουρη πως όσοι διαβάσετε το παρόν, ή θα δαγκώσετε τα χέρια σας λόγω νευρικού αντανακλαστικού, από τη θύμηση παρόμοιων παθημάτων, ή θα χαμογελασετε "σεμνά και ταπεινά", όντες άνθρωποι που γνωρίζουν πολύ, πολύ καλά τι ακριβώς σημαίνει η επαφή με τις ΔΕΚΟ εν Ελλάδι.
Το έγραφα Δευτέρα βράδυ τούτο το ποστ, έτοιμη να σπάσω το κεφάλι όποιου υπαλλήλου του ΟΤΕ τολμούσε να ξεμυτίσει ( πράγμα απίθανο- οι τεχνικοί του ΟΤΕ δεν εργάζονται βραδυνές ώρες, καρατσεκαρισμένο).θα το διαβάσετε σήμερις ελπίζω, και βρίσκομαι στην ευχάριστη θεση να ανακράξω: ναι! (ξανα) έχω σταθερό.
Διότι αγαπητά μου συνblogακια, την αποφραδα Δευτέρα και ώρα 5η απογευματινή το σταθερο μου τηλέφωνο σίγησε, ψόφησε, νεκρώθηκε, κ.λ.π. κ.λ.π. Και μάλιστα είχε και παρέα όλα τα σταθερά της πολυκατοικιας, τα οποία αποφάσισαν να προσχωρήσουν στους Τραπιστές μοναχούς. Αστειεύομαι. Η αιτία ήταν πολύ πιο... ημεδαπή. 'Ενα συνεργείο του ΟΤΕ, αποτελούμενο από ικανότατους τεχνικούς, έκανε το θαύμα του ως συνήθως. Γιατί μόνο σε απερίγραπτη ικανοτητα μπορεί προφανώς ν' αποδοθεί η σύνδεση με το τηλεφωνικό δίκτυο μίας πολυκατοικιας και η ταυτόχρονη αποσύνδεση της διπλανής. Ε; Πρώτο;
Τα νεύρα μου είχαν τεντωθεί τοσο και δεν ήξερα σε ποιου δύστυχου τα μούτρα θα έσπαγαν ως άλλο λάστιχο, ξερετε, εκείνα τα κίτρινα , φαρδιά λαστιχα.
'Εχω ξαναπεί μου φαίνεται, για την εξάρτησή μου απ΄την τεχνολογία. 'Οσο και να μην το παραδέχομαι, ή να χλευάζω δημοσίως τους υπόλοιπους, κατά μόνας, είμαι ίδια κι απαράλλαχτη μ'αυτούς, και χειρότερη! Αν δεν λειτουργεί η τετράδα: σταθερό, κινητό, υπολογιστής, ραδιόφωνο, ποιός είδε το ξωτικο και δεν το φοβήθηκε. Εμφανίζεται ο άλλος μου εαυτός, ο ευέξαπτος, ο άγριος, ο αγενής. Μέχρι να τελειώσω το ποστ, είχα ελέγξει περίπου 10 φορές το ρημαδι, για ν'ακούσω την "καρδιά" του. Τουτέστιν, του, του,του,του! Σιωπή. 'Ακρα του τηλεφώνου σιωπή, γαμώ τον ΟΤΕ μου.
Και ερωτώ η αλλοπαρμένη αιθεροβάμων: Εν έτει 2007, με καταχωρήσεις στα ΜΜΕ, για ευρυζωνικοτητες, ADSL, double play, ασύρματο internet, γρήγορα downloads και δεν ξερω ακομη τι άλλο επίτευγμα θα ξεφουρνίσουν προς κατανάλωση, επιτρέπεται ο κύριος ΟΤΕ, ο οποίος φροντίζει να εισπράττει το πάγιο, να μην διασφαλιζει τη συνεχή λειτουργία του ελάχιστου; Του σταθερού τηλεφώνου; Ζητάω πολλά, που να πάρει ο διάολος τα καλώδιά μου;
Ρητορική ερώτησις, θα μου πείτε. Εγώ όμως θ'απαντήσω. Πως όταν καυχιέσαι πως είσαι ο ΟΤΕ "που μας ενώνει" , ε τότε.... απόδειξη! Και το σημαντικοτερο- δεν επιβαρύνεις τον συνδρομητή σου για βλάβες που οφείλεις να αποκαθιστάς, αφου τις προξένησε η ανικανοτητά σου, να τολμήσω να πω; Η' η πλημμέλειά σου. Και εξηγούμαι: 'Οταν θέλεις ν'αναγγείλεις βλάβη στον ΟΤΕ, έχεις δύο επιλογές: Η΄ καλείς το 121 απο σταθερό, και ΔΕΝ χρεώνεσαι, ή καλείς απ΄το κινητό σου, το 13888, το οποίο σε συνδέει με το παραπάνω τριψήφιο και τότε.. χρεώνεσαι. Να υποθέσω ότι το 13888 ανήκει σε άλλη εταιρία η οποία σε χρεώνει για τη σύνδεση με τα εσώψυχα του ΟΤΕ; Η' οτι η κατοχή κινητού αποτελει και αμάχητο τεκμήριο ευμαρειας, οπότε, έχεις κινητό; πλήρωνε σαν μαλάκας.
θα γίνω πολύ χυδαία αν αναφωνήσω ότι πρόκειται περί μεγάλης πουστιάς;
Φανταστείτε σκηνή: Αγουροξυπνημένοι, σε κατάσταση μη ανακοινώσιμη, πρέπει επειγόντως να τηλεφωνήσετε, σηκώνετε το ακουστικο του σταθερού, και ακούτε το τίποτα, κανετε ένα μικρό σαφάρι για να βρείτε τους αριθμούς που προανέφερα, τηλεφωνόντας απ΄το κινητό βεβαίως, γιατί όταν είστε με περιβολή Αδάμ και Εύας, ή κατά το λαϊκοτερον μαχμουρλήδες, δνε μπορείτε να διακτινιστείτε στο γωνιακό καρτοτηλέφωνο, το οποίο ίσως κι αυτο να κάνει "απεργία αλληλεγγύης" στα σταθερά...
Το κινητό σου, αν έχεις την τύχη να είναι καρτοκινητό, αδυνατίζει με ταχύτητα ανορεξικής μοντέλας. Επειδή ο ΟΤΕ " που μας ενώνει", σε βάζει στην αναμονή, με μουσική υπόκρουση τη Μικρή Νυχτερινή Μουσική του Μοτσαρτ. "Είστε σε γραμμή προτεραιότητας, παρακαλώ περιμένετε. Μας συγχωρειτε για την αναμονή". Πουτάνα ευγένεια, περίμενε τώρα κορόιδο, κι ευχήσου να μην τελειώσει η κάρτα και πάθει ανακοπή και το "κουνητό".
Σταματώ εδώ γιατι θυμήθηκα και συγχύστηκα και θα διαπραξω αναδρομικα το ποινικο αδικημα που δεν διέπραξα. Μην πληροφορηθείτε για ένα ξωτικό-καμικάζι που έβαλε μπομπα ε;
Πάω να πάρω ένα κατασταλτικο χάπι. Γκρρρρρρρρρρ.

auburn Kate
(δεν συμφωνώ με τη βία, αλλα αυτος ο πίνακας μου έβαλε ιδέες... GERARD DAVID- The Flaying of the Corrupt Judge Sisamnes )