Δευτέρα 23 Ιουλίου 2007

Again (and again and again)

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: Επιλέγετε το ασμα των Archive με τίτλο Again. Tοποθετείτε τον συμπαγή φορέα ήχου στο μηχάνημα αναπαραγωγής (κοινως και λανθασμένα, cd-ιερα !!!).
Προτιμάτε ώρες κοινής ησυχίας και ιδιωτικής εμπύρετης κατάστασης ( με ή χωρίς εισαγωγικά).
Συνιστάται η ακρόαση κατά μόνας, σε απαλό ημίφως έως σκότος, για να ευνοείται η αυτοσυγκέντρωση, ή κατά ζυγά, με (συν)ακροατή ένα ιδιαίτερα προσφιλές πρόσωπο. Πάρα πολύ προσφιλές όμως...
Συνισταται επίσης η ακρόαση του ασματος μετά απο διεξαγωγή καβγά, τρικούβερτου, και πριν ακριβώς την έπαρση λευκής σημαίας συμφιλίωσης και υποστολής των εσωρούχων... Ενδείκνυται η χρήση του απο άτομα που εχουν συμπληρώσει το 17 έτος της ηλικίας τους και άνω.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Άτομα με υπευραισθησία στις ερωτικές αναταράξεις και τα κενά αέρος,παρακαλούνται να το χρησιμοποιουν με προσοχή. Ενδέχεται ν'αναπτύξουν χρόνια εξάρτηση απ΄αυτο και απο παρεμφερή προιόντα.

ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Για την τόνωση του ερωτικού συναισθήματος, της σεξουαλικοτητας, με τις ευλογίες του Εμπειρίκου, για τη αναπτυξη τρυφεροτητας και δοτικότητας, χαρακτηριστικά των ανθρώπων και των δελφινιών.

ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ: Δεν καταγράφονται κλινικά περιστατικά αρνητικής αντίδρασης στο φάρμακο.


ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: 1 track την ημέρα, κατά προτίμηση πριν τη βραδυνή κατάκλιση. Σε περίπτωση που ο/η ασθενής παρουσιάσει συμπτώματα συμμορφωτικού συνδρόμου, όπως: αναισθησία, μαζοχιστική καταβύθιση στην καθημερινότητα, αντιμετώπιση του ερωτισμού ως αμαρτίας, εργασία πέραν του 8ώρου και βαθμιαία αποκολοκύνθωση , κατά Ροίδη, μπορεί ν'αυξήσει τη δόση κατά 2 tracks την ημέρα, και για διάστημα 1 εβδομάδας. Συνισταται επανάληψη της αγωγής σε περίπτωση που τα συμπτώματα δεν υποχωρούν.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ: Το φάρμακο χορηγείται και χωρίς συντροφική συνταγή. Έχει σημασία για την επιτυχή έκβαση της θεραπείας, η αυτενέργεια του ασθενή και η εύκολη πρόσβαση στο φάρμακο.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: 'Ανευ ημερομηνίας λήξης. Η κιθάρα ποτέ δεν πεθαίνει.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ: Το σκεύασμα να φυλάσσεται σε μέρος σκιερό, με κανονική θερμοκρασία, που ευνοεί τις περιπτύξεις και τις εμπιστευτικές συνομιλίες.




Για, ανοίξτε το ντουλάπι να πάρετε το φαρμακάκι σας




auburn Kate


( εκτός του Ερωτόκριτου του Κορνάρου, εχουμε και την Lovesick maiden του JAN STEEN )