Τετάρτη 2 Μαΐου 2007

ΜΠΟΥΤΙΚ ΚΡΕΑΤΩΝ


Στις 3 Μαίου το ευυπόληπτο τηλεοπτικό κοινό, θ΄απολαύσει μηρούς, οπίσθια και μικρά ή μεγαλύτερα στήθη, με το τσουβάλι.
Στον "διαγωνισμό ομορφιάς" προβλέπεται σκληρότατος συναγωνισμός, διότι από φωτογραφία των δια-γκωνιζομένων που είδε σε ένθετο εφημερίδας, στην οποία ποζάρουν μισοαγκαλιασμένες και με χαμόγελα διαφήμισης οδοντόκρεμας, πρόκειται κοινώς για κορμάρες, και είμαι σχεδόν σίγουρη πως κάποια απ΄αυτές κι αν ακόμη δεν στεφθεί "πρόσωπο της χρονιάς", σίγουρα θα τσεπώσει αρκετά ευρώπουλα για να ποζάρει όπως γεννήθηκε σε κάποιο μηνιαίο "ανδρικό" περιοδικό. 'Εχουν φύλο τα περιοδικά;
Θα είχε ενδιαφέρον να διοργανωνόταν διαγωνισμός ασχήμιας, να δούμε τέλος πάντων πόσες κακάσχημες δεσποσύνες υπάρχουν στην ελληνική επικράτεια, να τις μετρήσουμε σαν μαργαρίτες και αφου τις μαρκάρουμε επαρκώς, να τις γιαουρτώνουμε συχνά-πυκνά, επειδή ως γνωστόν τη δική μας καμπούρα την ανεχόμαστε πιό εύκολα όταν χλευάζουμε την καμπούρα του μπροστινού μας.
Πόσο θα φουσκώναμε από αυτοπεποίθηση, αν γνωρίζαμε πως το ασχημότερο κορίτσι της Ελλάδας είναι πράγματι πιό άσχημο κι από εμάς; Θα ήταν απ΄τις λίγες φορές που θα ευχαριστούσαμε τη φύση που μας προίκισε με την ιδιότητα του μπάζου ,συνεπώς την πρωτιά μόνο σε μιά άλλη ζωή θα την βλέπαμε και πολύ θα χαιρόμασταν...
Δεν προτίθεμαι να παρακολουθήσω τηνπαρέλαση "φρέσκου κρέατος"- γιατί περί φρέσκου πρόκειται. Η ηλικία των μονομάχων κυμαίνεται μεταξύ 18 και 24 ετών. Μια χαρά φρεσκαδούρες δηλαδή. Ιδανικός καμβάς για να εφαρμοστούν πάνω του όλα τα επιτεύγματα της βιομηχανιας καλλυντικών.
Για άλλη μία χρονιά, θα μαζευτούν "πιπίνια" στην πίστα για ν'αποδείξουν στο φιλοθεάμον και με ανάγκες οφθαλμόλουτρων, κοινό ότι εκτός από "μπαλκόνια" , "θεωρεία" και λοιπά οικοδομικά χαρακτηριστικά, διαθέτουν και πνεύμα, το οποίο όμως ως γνωστόν πουλάει ευκολότερα όταν συνοδεύεται από ελκυστικό περιτύλιγμα. Αυτό μας προσφέρουν, περιτύλιγμα.
Και ποιός είναι ο τελικος προορισμός του αμπαλάζ; Μα το πλησιέστερο καλάθι αχρήστων...

auburn Kate
(εικόνα: QUENTIN MASSYS- Old woman(the Queen of Tunis),πηγή: www.wga.hu)