Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007

Goofy Feelings?

Είναι περίεργο αυτο το ποστ. Αποφεύγω συνειδητά, να εκφράζω άμεσα ό,τι νιώθω για οτιδήποτε, εδώ μεσα, αλλα θα κάνω μία εξαίρεση, επειδή διαφορετικά θα εκραγώ. Οπότε διαλέξτε, ή θα έχετε τη σπάνια ευκαιρία να δείτε ένα ξωτικο να διαλύεται στα εξ ων συνετέθη, ή θα διαβάσετε την παραληρηματική του εξομολόγηση( κάτι πρέπει να είχε ο καφές που ήπια).
Πως το λέει η αγαπημένη μου Μαφάλντα; Δεν το λέει! Ο Quino, απ΄ όσο γνωρίζω τουλάχιστον, δεν έθιξε στην περίφημη δωδεκάδα του το φαινόμενο των blogs. Δεν ξέρουμε συνεπώς τι θα έλεγε γιαυτά η μικρή αναμαλιάρα (γιαγιαδικό φολκλόρ είναι αυτο!).
Η ουσία είναι, για να μη σας τα πρήζω, πως όλο το μήνα που λείπατε οι περισσότεροι, είχα μυρμηρίαση. Μου λείψατε, όλοι οι " συνήθεις ύποπτοι". Και χαίρομαι τρελά που επιστρέψατε. 'Οσοι, τέλος πάντων. Γιατι ακόμη έχουμε κατι διαρροές.. Μη στενοχωριέστε βρε κουτά. Ο Σεπτέμβριος που κούτσα-κούτσα πλησιάζει, κακό χρόνο να'χει, ένα καλο διαθέτει μόνο: ανοίγει τους χειμερινούς κινηματογράφους. Αυτό εχει μόνο σημασία για μένα.
Γυρίσατε- θα θρηνήσουμε παρέα για τις διακοπές που θα ξαναβγούν βόλτα μετά απο ένα χρόνο, σαν τα χριστουγεννιάτικα στολίδια. Και θα γελάσουμε, ελπίζω, με την απίστευτη ιλαροτραγωδία που λέγεται "ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2007".
Δεν έχω να γράψω τίποτ' άλλο προς το παρόν. Μου λείψατε και γουστάρω όσο δεν φανταζεστε, που γυρνατε σιγά-σιγά όλα τα πλασματα του blog-δάσους. Η' να πω blog-χωριού; Μπααααα. Ασε, γιατι κάποιοι ίσως να νομίσουν πως είμαστε "γαλάζια παιδιά" με την στρουμφική έννοια. Και το μόνο που δε θέλω, είναι ένας καράφλας, κομπλεξικός Δρακουμέλ να ξερογλύφεται πίσω μας..

γιούπιιιιιιιι! Επιστρέψατε!


auburn Kate
( χαζά παιδια, χαρά γεμάτα; PIETER BRUEGEL- Children's games )

7 σχόλια:

ggk είπε...

γιούπιιιιιι!!! επέστρεψες και εσύ :)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Να εκφράζεις άμεσα ό,τι νιώθεις, για οτιδήποτε, εδώ μέσα. Και είναι διαταγή αυτό!...

Φράνσις είπε...

@ggk: βρε ακλως την κυρία διεφθαρμενη! Επεστρεψες μαυρισμενη και ανανεωμένη ή κατακουρασμένη;Δε ν επέστρεψα γιατι πολύ απλα δεν ε΄φυγα... καλημερούδια να εχεις.Σου'ρχομαι εντος ολίγου.

@σπύρος: Α!! όχι διαταγες σε μενα ε! Σπυρουλίνο μου, είπαμε να βγαζουμε τα ενδοεγκεφαλικα μας όχι να γίνουμε ρόμπες. Μακια.

BeBe είπε...

Χαίρεσθε κυρία μου!!!! Επιστρέψαμε και μπαίνουμε σγα σγα σε ρυθμούς...
Μου επιτρέπονται λίγα μπανάκια και ξενύχτια ακόμη;;;;
Φιλώ σε!

Φράνσις είπε...

@bebe: μμμμ! αν κρινω απ΄την ονειρικη φωτο σας κυρια μου , αμλλον θ'αργήσετε πολύ να μπειτε στους ρυθμους που υπονοείτε... αλλοι ρυθμοι ομως, που ταιριάζουν με σκηνικα σαν το δικο σας, μαλλον εχουν βρει το σπίτι τους! καλημερα σας! (κανονισε να βαλεις κανενα ποστ με καλογραμμενα κορμια παλι, και θα σε τακτοποιήσω αναλόγως!)
ΧΧΧ.

exitmusician είπε...

Η Μαφάλντα θα έβρισκε μεγάλο θέμα με τα blogs πάντως. Θα τα θεωρούσε ως μεγάλη εξέλιξη, αρκεί να μην είχε και ο Κάστρο την ίδια γνώμη!

Κι εγώ χαίρομαι που σε ξαναδιαβάζω και μάλιστα λίγο πιο χαλαρή, γιατί στο τελευταίο post με τρόμαξες λίγο...

Φράνσις είπε...

@exitmusician:εγώ χαλαρή; ετοιμασου... φιλια.