Δευτέρα 11 Ιουνίου 2007

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ..

Ξερω ότι η κυρία του κατω κοσμου, όταν το δεί, θ'αναστεναξει τόσο ώστε να ραγίσει η υπογεια σπηλιά του Αδη. Ξερω επίσης ότι το χερουβείμ που πεταει χαμηλά απαξιεί ν' ασχοληθει με γλυκες αμαρτίες... έτσι ισχυρίζεται τουλάχιστον. Οπότε εναποθετω τις ελπίδες μου στην παθιασμένη κειμενογράφο industrial daisies και τον ,φαινομενικά εν υπνώσει 2σχ2, να εκφραστούν ελεύθερα γιαυτό το.... λιωμένο παγωτό. Και όποιος άλλος αντέχει. Enjoy, ελληνιστί: φατε ματια παγωτά.





auburn Kate



( εδώ το κρύο βάλσαμο )

4 σχόλια:

industrialdaisies είπε...

Τι είναι αυτά που βάζεις τώρα στην κακομοίρα βιομηχανική μαργαριτούλα; Που έχει το στομάχι άδειο και βαριέται οικτρά να μαγειρέψει; Και τη βγάζει με καφέδες όλη μέρα για να αντέξει το διάβασμα και να ξεγελά την πείνα της; Ε; Ε;

Όχι, δηλαδή, πες... Είναι τώρα δίκαιο αυτό; :))))

zero είπε...

Χμμ...
πας να μας ξελογιασεις...

ζερο.

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

συγγνώμη, κατά λάθος μπήκα, συνεχίστε...

Φράνσις είπε...

@industrial daisies: είναι στριμμενο το ξωτικο γιαυτο. Οσο για το απεχθες μαγείρεμα, το ξωτικο που του προσφερεςι σκια, αθ σου στείλει τα ανθρωπακια με τα κόκκινα που κανουν ολες τις δουλειές συμπεριλαμβανομενου και του μαγειρέματος...(τι σκοπευες να μαγειρέψεις μαργαριτουλα μου;)

@zero: ωα εξοικοιωμένος με τους "απογόνους του Καιν" γνωρίζεις περι ξελογιάσματος, παραβατικότητας κ.λ.π. ε; οχι δηλαδη επειδη τις προάλλες τρελαθηκα με τα τυλεγμενα σε κακαό σοκολατακια! ανταπόδωση.χιχιχιχι

@σπύρος: εσένα κουναβι αηδονόγλωσσο θα σε τακτοποιήσω αρμοδίως. Ακου κατα λαθος μπήκα, δηλαδη αφήνεις να δει λίγο το ξωτικο τα φτερα΄σου και μετα την κανεις ε; Μα δοκίμασε Σπυρουλίνο λίγο παγωτακι , θα το "καψεις" μετα.. μουτς.